Pandurii rămăne fără punct și după jocul cu CS Mioveni. Antrenorul Călin Cojocaru pune eșecul pe seama arbitrajului și e optimist pentru ce va urma

Mircea OGLINDOIU 26 Sep. 2020, 16:59 Liga 2
Pandurii rămăne fără punct și după jocul cu CS Mioveni. Antrenorul Călin Cojocaru pune eșecul pe seama arbitrajului și e optimist pentru ce va urma

Deși a schimbat din temelii lotul în pauza de vară, Pandurii nu se regăsește nici în acest sezon și a bifat a patra înfrângere consecutivă. Ultimul eșec al gorjenilor a venit în etapa a 5-a a Ligii 2, scor 1-2, pe teren propriu, cu CS Mioveni, o echipă care nu avea niciun gol marcat în actuala stagiune, dar beneficia de 3 puncte prin cele trei remize albe din primele trei etape.

Pandurii a egalat CS Mioveniul și l-a ținut în șah până spre final, chiar dacă a jucat în inferioritate

Chiar și în aceste condiții, argeșenii au deschis scorul la Târgu Jiu încă din minutul 3, prin italianul Davide Massaro, care l-a învins pe Aldescu, cu un șut la colțul lung, din interiorul careului. Belgianul Martin Remacle (22) a egalat destul de repede cu un șut, imparabil, de la 20 de metri, iar, pe finalul primei reprize, gazdele au rămas în inferioritate numerică, Andrei Pleșa (40) fiind eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Fabrizio Constantin.

În superioritate, CS Mioveni a ratat mari ocazii de gol și a reușit să treacă în avantaj tocmai în minutul 79, când Sergiu Negruț a înscris cu capul, din 6 metri, după centrarea lui Oancea. Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 83, Alexandru Iacob fiind eliminat pentru cumul de cartonașe.

Tabela n-a mai suferit în schimb modificări de scor, astfel că Pandurii a bifat o nouă înfrânge.

Călin Cojocaru acuză arbitrajul lui Omuț. Eliminarea lui Pleșa, contestată

La finalul jocului, antrenorul Călin Cojocaru a pus eșecul echipei sale pe seama arbitrajului, considerând că Marius Omuț l-a eliminat prea ușor pe Andrei Pleșa.

”Am început foarte prost meciul, am luat gol imediat. După primirea golului, am avut o perioadă foarte bună, am și egalat, printr-un gol foarte frumos, dar după aceea domnul arbitru a considerat să ne elimine jucătorul și jocul, normal, s-a rupt. Nu am mai avut forța să punem presiune în atac și a picat golul doi al lor, pe o dominare firească a adversarilor. Nu poți să acorzi cartonaș roșu la prima intrare a lui Pleșa, intrare care nu a fost atac violent, ci a vrut să joace mingea și l-a atins ușor pe adversar, dovadă că acesta s-a ridicat imediat”, a preciat Cojocaru.

”Acest joc reprezintă un nou început pentru Pandurii!”

Antrenorul de la Pandurii este de părere că echipa sa este pe drumul cel bun, după jocul prestat cu CS Mioveni.

”Am reușit să-i legitimăm și pe Grecu și Moisie (n.r. – Constantin Greu și Claudiu Moisie), iar meciul de astăzi este un nou început pentru noi. Jucătorii au avut o atitudine foarte bună. De altfel, noi și la Rapid am jucat foarte bine și am pierdut dintr-un penalty care nu a fost, dar apoi au urmat două jocuri mai proaste, foarte modeste (n.r. – scor 0-5 cu Turris Oltul Turnu Măgurele și 0-4 cu Concordia Chiajna). Noi am jucat cu cele mai bune echipe cotate. Nici fizic nu mai stăm bine. Rezultatele nu pot să vină peste noapte! Jucătorii au venit pe rând. Nu a fost o atmosferă propice să construim o echipă”, a spus Cojocaru.

În primul ”11”, Pandurii n-a avut niciun jucător din lotul cu care a încheiat sezonul anterior!

PANDURII TÂRGU JIU – CS MIOVENI 1-2

Martin Remacle 22′ / Davide Massaro 3′, Sergiu Negruț 79′

Pandurii: Aldescu – Andr. Pleșa, C-tin. Grecu (cpt.), Moisie, Luzemo, Andr. Dobre, Iul. Ștefan (Al. Vasilescu 88′), Bunga (Zaborowsky 82′), Remacle, Velcotă, C. Vaida (Felipe Acosta 73′)
Rezerve neutilizate: Iovicin – Gal, Cornicioiu, Leo. Gheorghe, Cuțitoiu, R. Cojocaru
Antrenor: Călin Cojocaru
Eliminat: Andrei Pleșa 40′ (roșu direct)

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Al. Iacob, Burnea, F. Constantin – M. Chindriș (Seb. Ivan 67′), Sz. Veres – Ișfan (D. Toma 32′), Velblum (Sg. Negruț 46′), Coșereanu (cpt.)(Rădescu 46′) – Massaro (Garutti 84′)
Rezerve neutilizate: Val. Sima – Trașcu, Rob. Gherghe, C-tin. Șerban
Antrenor: Claudiu Niculescu
Eliminat: Alexandru Iacob 83′ (cumul de cartonașe galbene)

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj); Fără spectatori; Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare); Asistenți: Ovidiu Timar (Oradea) și Călin Cimponeriu (Lugoj); Rezervă: Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba); Observatori: Ioan Duma (Sibiu) și Cristian Petrean (Hunedoara).

Pandurii rămâne singura echipă cu 0 puncte în acest debut de sezon și ocupă ultimul loc în Liga 2. CS Mioveni ajunge la 6 puncte strânse și urcă pe locul 12. În etapa a 6-a, echipa gorjeană joacă la ”U” Cluj, iar cea argeșeană o întâlnește pe teren propriu pe Turris Oltul Turnu Măgurele.

Foto: Radio Accent

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

Mircea OGLINDOIU 26 Sep. 2020, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă