Daniel Pancu spune că a avut nenumărate oferte după îndepărtarea sa de la Rapid: ”Sunt proiecte, am fost contactat”

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2020, 11:57 Liga 2
Daniel Pancu spune că a avut nenumărate oferte după îndepărtarea sa de la Rapid: ”Sunt proiecte, am fost contactat”

Daniel Pancu (42 de ani) este un antrenor curtat, după ce Rapid a decis să îl înlocuiască. O spune chiar el. A fost contactat de mai multe echipe din afara României, dar nu s-a materializat nimic, întrucât este în continuare sub contract cu giuleștenii. Acum, Pancu așteaptă să se rezolve problema, iar ulterior să înceapă o nouă experiență din postura de principal.

Daniel Pancu: ”Au sunat manageri din Turcia, Dubai, Tunisia, Albania”

Cea mai interesantă ofertă din punct de vedere sportiv primită de Daniel Pancu a fost din Turcia, dar a mai fost sunat și de oficialii altor echipe din Europa.

”Acum s-a oprit lumea în loc, dar trecem şi peste asta. Sunt proiecte, am fost contactat în primele de zile după plecarea de la Rapid. Au sunat atunci manageri din Turcia, Dubai, Tunisia, Albania, dar nimeni nu ştia că eu mai am contract cu Rapid.

Încă nu s-a făcut despărţirea oficială de Rapid. N-o să mai merg la antrenamente, sigur, dar în acte încă sunt antrenor la Rapid”, a spus Daniel Pancu la DigiSport.

Pancu speră ca Rapid să promoveze în Liga 1 

În ciuda faptului că a fost îndepărtat, antrenorul le ține pumnii rapidiștilor în lupta pentru promovarea în Liga 1. Speră ca etapele rămase din acest sezon să se dispute, iar campionatul să nu fie întrerupt definitiv, pentru că Rapid ar petrece încă un an în Liga 2.

”Cred că ar trebui să se joace pe teren, văd că şi UEFA recomandă asta. Dacă ar promova primele echipe ar fi un blestem asupra Rapidului! Dacă băteam pe Reşiţa eram  pe locul 2. Era doar o bătălie pierdută, mai era mult până să pierdem războiul. A fost un moment de slăbiciune din partea lor. au aşteptat doar semnalul peluzei. Credeam că pot termina acest campionat. Dacă nu promovam aş fi plecat cu zero despăgubiri”, a mai precizat Daniel Pancu.

Daniel Pancu nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea amiabilă a contractului. Totuși, șansele ca oamenii cu factor de decizie de la echipă să revină asupra verdictului de îndepărtare sunt aproape nule, în condițiile în care Dan Alexa a fost numit director tehnic. Pancu preluase echipa în august 2018, după ce i-a luat locul lui Constantin Schumacher. Anul trecut, în Liga 3, nu au fost probleme, și s-a obținut promovarea. Acum însă, situația s-a schimbat, iar echipele din Liga 2 i-au pus probleme Rapidului în drumul către Liga 1.

”Pancone” a avut rezultate slabe în acest an cu Rapid, adunând doar două puncte din trei meciuri: 0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurele (acasă), 0-0 cu ASU Politehnica Timișoara (deplasare) și 0-1 cu CSM Reșița (acasă). Din acest motiv, oamenii din conducere au decis să îl îndepărteze.

Foto: Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2020, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă