Un jucător al echipei Flacăra Horezu și-a deschis școală de fotbal la Slatina. „Ce mă caracterizează pe mine, asta îmi doresc să aplic și la școală”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Mar. 2020, 09:58 Special

Ciprian Dinu (37 ani), jucătorul echipei din Liga 3 Flacăra Horezu, a înființat la Slatina o școală de fotbal care îi poartă numele. Până în urmă cu două luni, Dinu a colaborat cu Athletic Slatina, iar după despărțire a ales să meargă pe cont propriu.

Fundașul central va lucra din vară cu copiii pe două terenuri sintetice care aparțin Sport Arena. „Din dragoste pentru fotbal, a luat naștere Școala de fotbal Ciprian Dinu. Momentul nu este unul foarte prietenos, ținând cont că ne aflăm în plină stare de urgență, pentru a lupta cu virusul care nu ne oferă liniștea de a ne bucura de tot ce ne dorim. Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm să treacă aceste timpuri dificile pentru noi și copiii noștri, pentru a ne bucura de tot ce ne face fericiți, inclusiv de fotbal. Multă sănătate tuturor și să ne vedem cu bine la treabă”, a anunțat Ciprian Dinu.

Jucătorul echipei din Horezu a subliniat că va aplica la școala de fotbal din Slatina principiile care l-au ghidat în întreaga carieră, în care a strâns meciuri inclusiv la nivelul Ligii 1. „Copilul trebuie să primeze și trebuie să se dezvolte nu numai fotbalistic, ci din toate punctele de vedere, inclusiv cel al educației, al caracterului. Eu fac totul cu seriozitate și devotament, asta am făcut și timp de patru ani la Atletic, ce mă caracterizează pe mine, asta îmi doresc să aplic și la școala mea de fotbal”, a mai spus Dinu.

Ciprian Dinu este originar din Târgoviște, iar în cariera sa a jucat pentru CSM Focșani, Jiul Petroșani, CSM Râmnicu Vâlcea, Săgeata Năvodari, FC Botoșani, FC Caransebeș, FC Olt Slatina, Sporting Turnu Măgurele, Posada Perișani sau Flacăra Horezu. În Liga 1 a evoluat pentru FC Botoșani.

Actuala sa echipă, Flacăra Horezu, ocupă locul 4 în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, cu 27 de puncte acumulate după 16 etape. Lider în această serie este U Craiova 1948 SA, cu 42 de puncte.

Articol scris de Adrian MUJEA

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Mar. 2020, 09:58 Special
Pe aceeași temă