FCSB dă încă un jucător la SSC Farul. În ultimul sezon a evoluat pentru Academica Clinceni

SSC Farul este într-o relație excelentă cu FCSB. Echipa constănțeană a împrumutat încă un tânăr jucător de la vicecampioana României, acolo de unde, în această vară, i-a mai luat și pe Robert Claudiu Băciuț (18 ani) și Mihailo Mitrov (24 de ani). Alexandru Ionuț Nicola (22 de ani) va evolua pentru „marinari” în noul sezon.

La fel ca Mitrov, și Nicola a fost împrumutat de FCSB în sezonul trecut la Academica Clinceni, echipă care a reușit să promoveze în Liga 1, însă nu i-a păstrat pe cei doi jucători în lot. Mijlocașul originar din Corabia a evoluat în ultimele două sezoane în Liga 2. În ediția 2017/2018 a fost la Dacia Unirea Brăila, pentru care a jucat în 14 meciuri, în toate ca integralist, iar în ediția recent încheiată, 2018/2019, a fost cedat la Academica Clinceni, pentru care a evoluat în 25 de meciuri, în 16 ca titular, și a înscris 3 goluri. Acum va bifa a treia echipă la nivelul eșalonului secund, pe SSC Farul.

Achiziționarea lui Alexandru Nicola reprezintă al 11-lea transfer făcut de echipa constănțeană în această vară. Celelalte sunt portarul Vlad Muțiu (24 ani, ex Dinamo), fundașii Iulian Carabela (23 ani, ex Aerostar Bacău), Ionuț Ursu (30 ani, ex „U” Cluj), Dan Panait (22 ani, ex Chindia) și Viorel Lică (24 ani, ex Sportul Snagov), mijlocașii Baudouin Kanda (26 ani, ex UTA), Antonio Cruceru (23 ani, ex Turris Turnu Măgurele), Mihailo Mitrov (24 ani, ex Academica Clinceni) și Robert Claudiu Băciuț (18 ani, ex FCSB II) și atacantul Alexandru Stoica (22 ani, ex Petrolul).

Pe aceeași temă