Cristian Păcurar, înaintea ultimului meci ca antrenor la UTA. „Nici eu nu sunt mulțumit de rezultate. Îmi cer scuze dacă nu m-am ridicat la așteptările suporterilor”

Marius ANGHEL 30 May. 2019, 09:41 Campionat
Cristian Păcurar, înaintea ultimului meci ca antrenor la UTA.**

UTA își încheie sezonul de Liga 2 după desfășurarea meciului de vineri, din deplasare, de la Mioveni, programat la ora 16:30. Echipa arădeană a avut o nouă ediție de campionat modestă, în care va termina la jumătatea clasamentului. Momentan se află pe locul 10 și, în cel mai bun caz, poate termina pe poziția a 8-a sau, în cel mai rău, pe a 13-a.

Din noul sezon, „Bătrâna Doamnă” va fi antrenată de Laszlo Balint, antrenor care a și fost deja prezentat oficial. Astfel că meciul cu CS Mioveni este ultimul în care Cristian Păcurar îndeplinește calitatea de antrenor interimar. La conferința de presă înaintea partidei cu CS Mioveni, Păcurar a tras concluziile despre acest campionat, însă nu a dorit să vorbească despre viitorul său la club, după ce conducătorii i-au propus funcția de coordonator al sectorului juvenil.

„Vizavi de propunerea ce mi s-a făcut de către conducerea clubului nu vreau să discut acum. În schimb, aș dori să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă grea, suporteri, conducători, antrenori, dar și să-mi cer scuze dacă nu am fost la așteptările lor, în special la cele ale fanilor. E clar că nici eu nu sunt mulțumit de rezultate. Am avut două obiective personale. Primul, acela de a crea un schelet de echipă, mai ales că știam că vine altcineva ca urmare ale problemelor de sănătate ale lui Mister. Din păcate, nu am reușit decât 30-40 la sută din ceea ce voiam eu, iar echipa a cam format-o doar în proporție de 20 la sută. Cauzele sunt multiple, dar cele mai multe sunt legate de numeroasele și desele accidentări. Altfel, sunt mulțumit că în proporție de 70-80 la sută am reușit să promovez cât mai mulți juniori, prilej pentru noul antrenor de a vedea cum se descurcă ei la nivel la seniori”, a spus Păcurar, citat de Sport Arad.

„Un loc de la 9 în jos este dezamăgitor”

Acesta încă avea regrete după înfrângerea suferită cu Petrolul și spune că o clasare de la locul 9 în jos îl nemulțumește, astfel că sigura speranță de a urca mai sus e să câștige la Mioveni.

„În momentul în care a spus că obiectivul e 8-15, pentru mine ca antrenor, un loc de la 9 în jos este dezamăgitor. Nu s-a putut, speram într-o victorie cu Petrolul, băieții sunt supărați. Am avut 2-0 și dacă era 4-1 la pauză, scorul era corect. Asta este, am fi vrut să ne despărțim de proprii suporteri cu o victorie asupra unei rivale, dar nu am reușit să ținem ritmul în repriza a doua. Motivele le-am expus și nu pot decât să urez succes tot binele din lume viitorilor antrenori și le ținem pumnii. Ne-am bucura dacă i-am ajutat și noi cu puțin, măcar cu jucători, dacă cu rezultatele am stat mai prost…”, a mai declarat Cristian Păcurar, care conduce UTA din etapa a 24-a, de la victoria cu ACS Poli (2-1), de când Ionuț Popa a intrat în concediu medical.

CITEȘTE și: Miculescu are ambiții mari pentru la anul în tricoul UTA-ei: „Să terminăm pe podium!”

Marius ANGHEL 30 May. 2019, 09:41 Campionat
Pe aceeași temă