ACS Poli a terminat cantonamentul din Antalya doar cu înfrângeri. Răchită a testat cu FC Lviv un fost jucător de la Farul, dar un nou transfer perfectat a „dispărut”

ACS Poli a pierdut și al patrulea amical din cantonamentul din Antalya. Sâmbătă, elevii lui Valeriu Răchită au cedat cu 0-3 fața celor de la FC Lviv, locul 8 din prima ligă ucraineană. La acest meci a apărut în echipa bănățenilor și Rafael Licu, fostul mijlocaș al celor de la SSC Farul.

Meciul a început cu o accidentare în tabăra bănățeană, cu Denis Golda faultat de un adversar. Astfel, Licu a intrat, probabil, mai devreme decât era planificat, în minutul 10. Jucătorul care va împlini anul acesta 22 de ani a trecut în cariera sa pe la școala de fotbal a lui Dani Coman, ca junior, iar apoi la Anorthosis Famagusta, în Cipru, și la Dunărea Călărași, ASA Târgu Mureș, Chindia Târgoviște și SSC Farul. Iarna aceasta, echipa lui Petre Grigoraș a ales să se despartă de el.

După două ocazii ale celor de la Lviv, în minutul 19, Vlad Olteanu a provocat un penalty, iar ucrainenii au deschis scorul. Până la pauză, Began a avut o interveție bună la o fază început cu un contraatac al adversarului. În minutul 60, scorul a devenit 2-0, iar în minutul 75. Olteanu a făcut un nou fault neregulamentar, pentru care a fost eliminat și înlocuit cu Românu. Diferența finală a fost stabilită în minutul 78, după o fază la care Ghidurea a fost depășit ușor.

ACS Poli: Began (M. Contra 46 / Cr. Avram 65) – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Vl. Olteanu (Românu 76) – L. Oprea (Codrea 46), Dav. Pop (D. Munteanu 46) – Golda (R. Licu 10), Rogoveanu, Bîrnoi (Motreanu 46) – Oct. Drăghici (Stere 60).

Un nou transfer evaporat

La acest amical nu a jucat belgianul Josias Roulez, despre care sunt informații că s-a renunțat deja la el, deși clubul l-a anunțat marți ca transferat! Astăzi, echipa pleacă spre România.

În cantonament, ACS Poli a mai pierdut cu slovacii de la Ruzomberok (0-1), ucrainenii de la Dnipro-1 (0-1), și kazahii de la Okzhetpes (2-3). În țară, echipa s-a impus cu echipele de ligi inferioare Fortuna Becicherecu Mic (1-0), CSC Ghiroda și Giarmata Vii (1-0) și Millenium Giarmata (1-0).

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ACS Poli

Pe aceeași temă