ACS Poli a bifat a doua înfrângere la limită în cantonamentul din Antalya, acum cu favorita la promovarea în Liga 1 din Ucraina

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 18:10 Pregătiri, amicale

ACS Poli a disputat, astăzi, al doilea meci de verificare din Antalya și al cincilea din perioada de pregătire. Echipa antrenată de Valerian Răchită a pierdut cu 1-0 și cu Dnipro-1, liderul ligii secunde ucrainene, după ce duminică cedase la același scor cu Ruzomberok, locul 4 din Slovacia.

La acest meci cu Dnipro-1 a evoluat și belgianul Josias Roulez, care a semnat, chiar azi, cu alb-violeții. În prima repriză, Răzvan Began a intervenit la două acțiuni ofensive ale ucrainenilor, iar ACS Poli a irosit ocazii prin Golda și Rogoveanu, astfel că la pauză s-a intrat cu 0-0. În a doua parte a jocului, și Cristian Avram a fost la datorie, iar Drăghici nu a putut la rându-i să-l învingă pe portarul echipei din țara vecină.

În minutul 85, Kulis a marcat cu capul după un corner, iar, ulterior, Bîrnoi nu a putut profita de o greșeală a portarului advers. Conform informațiilor de pe pagina de Facebook a celor de la ACS Poli, echipa alb-violetă putea primi două penalty-uri, unul în prima repriză și altul la finalul jocului, dar arbitri nu au arătat punctul cu var.

ACS Poli: Began – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Vl. Olteanu – D. Munteanu, L. Oprea – Motreanu, Rogoveanu, Golda – Oct. Drăghici.
Au mai intrat: Codrea, Bîrnoi, Roulez, Cr. Avram, Dav. Pop, Stere.

ACS Poli joacă joi al treilea amical în cantonamentul din Antalyz, cu Fredericia, locul 3 din liga a doua daneză.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: ACS Poli

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 18:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă