Chindia și-a stabilit data reunirii și locația unuia dintre cantonamentele de iarnă. Primul jucător care a plecat de sub comanda lui Viorel Moldovan

Chindia și-a stabilit data reunirii și locația unuia dintre cantonamentele de iarnă.** Primul jucător care a plecat de sub comanda lui Viorel Moldovan

Oficialii Chindiei Târgoviște au fixat, în linii mari, programul de pregătire din primele săptămâni ale lui 2019. Reunirea lotului va avea loc pe 10 ianuarie, la stadionul „Eugen Popescu”. Va urma vizita medicală, cel mai probabil la București, și reacomodarea la efort, cu antrenamente la baza proprie.

„Avem în plan două cantonamente, unul la Mogoșoaia, iar pentru al doilea luăm în calcul mai multe variante”, a declarat președintele clubului, Marcel Ghergu.

Chindia s-a despărțit după ultimul joc oficial din 2018 (1-3 la Cluj, cu „U”) de Bogdan Vasile, sosit în vară de la Dunărea Călărași. „Vor fi ceva mutări, dar vom discuta despre ele în primele zile ale anului care vine”, a precizat Ghergu.

Denis Ispas, dat afară de la Călărași

Altfel, transferat de Dunărea Călărași în luna ianuarie a acestui an, fundașul Denis Ispas n-a rezistat prea mult în Liga 1, unde cerințele și nivelul sunt cu mult peste eșalonul secund. Ispas a fost pus pe liber de antrenorul Dan Alexa, alături de alți nouă fotbaliști ai nou-promovatei. Ispas și Honciu plecaseră cu scandat de la Chindia, după ce au refuzat ofertele făcute de Ghergu și au semnat cu Dunărea, una dintre contracantidatele la promovare. Cei doi jucători n-au ajuns însă imediat la formația antrenată de Alexa, ci au trecut inițial pe la ACS Șirineasa, actuala Energeticianul, prin Liga 3, pentru a nu sta pe tușă șase luni.

Chindia a încheiat prima parte a sezonului pe locul 5, cu 44 de puncte, la două, respectiv un punct în spatele primelor două clasate, Snagov și Clinceni.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Cătălin Clopotaru / AFC Chindia Târgoviște

Pe aceeași temă