Bogdan Andone a rămas încă fără un jucător. Energeticianul face schimbări masive în lot: „Din această cauză am reziliat contractul. Se încearcă o reconstrucție”

Bogdan Andone a rămas încă fără un jucător.** Energeticianul face schimbări masive în lot:

Energeticianul s-a despărțit de încă un jucător, ajungând la a 11-a reziliere de contract în ultima perioadă. Bogdan Andone avea oricum un lot subține și va fi nevoit să antreneze foarte multe nume noi pentru partea a doua a sezonului.

Ultimul fotbalist care a plecat de la echipa care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Petroșani este Constantin Dudu Drugă. Fundașul stânga de 28 de ani fusese utilizat în 12 meciuri în actualul sezon al Ligii 2, în 11 dintre ele începând ca titular. La echipă era de când aceasta evolua în Liga 3.

„Am jucat jumătate de sezon în Liga 3 pentru Șirineasa (n.r. – fosta denumire a Energeticianului) și în 15 partide în Liga a 2-a (n.r. – doar 12 a avut în campionat). Acum, la Liga 2 aveam ca obiect clasarea în primele trei locuri. Din păcate, nu am am reușit acest lucru și, din această cauză, am reziliat contractul. Nu cred că mai putem obține promovarea. Se încearcă o reconstrucție din iarnă, acum, o echipei bazată pe jucători tineri. În ceea ce mă privește, sunt în discuții cu mai multe cluburi, dar, momentan, sunt acasă”, a spus Dudu, care, în cariera sa, a mai jucat pentru Ceahlăul, Farul, FC Botoșani, SC Bacău, Foresta Suceava și Pandurii Târgu Jiu.

„Echipei Energeticianul îi urez multă baftă în cotinuare și să își atingă obiectivele propuse de conducere”, a mai spus Drugă după despărțirea de Energeticianul.

Portarul Horațiu Moldovan, fundașii Cosmin Achim, Emil Ninu și Marius Tomozei și mijlocașii Viorel Nicoară, Octavian Vasile, Lucian Iordache, Laurențiu Manole, Marian Stoenac și Călin Cristea sunt ceilalți jucători de care Energeticianul s-a despărțit în ultima perioadă.

 

Energeticianul a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8, cu 29 de puncte, însă e departe de pozițiile promovabile direct. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte, în timp ce pe locurile 2 și 3 sunt Academica Clinceni și Petrolul Ploiești, cu câte 45 de puncte.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă