„La omul sărac, nici boii nu trag.” Concluzia lui Popovici după meciul cu Farul, în care spera la o relansare pentru Aerostar. Grigoraș, cel mai norocos din oraș

Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 18:08 Campionat

După cele trei înfrângeri consecutive încasate în ultimele etape, Aerostar spera ca împotriva Farului să rupă seria negativă și ridice capul din zona retrogradabilă. Împotriva unui alt adversar aflat într-o situația proastă în acest start de sezon, băcăuanii s-au văzut conduși la pauză pe teren propriu, după ce Alexandru Grigoraș (38) a înscris pentru constănțeni. Cristian Popovici a răsuflat însă ușurat după ce Cătălin Vraciu (50 – pen.) și Valentin Buhăcianu (54) și-au adus echipa în avantaj, însă în ultimul minut al prelungirilor parcă a căzut cerul pe el. Alexandru Sabangeanu (90+4) a adus egalarea și Aerostar a trebuit să se mulțumească doar cu un punct împotriva contracandidatei la retrogradare.

Aerostar a rămas la două puncte în spatele celor de la SSC Farul, 8 față de 10 puncte, ambele echipe aflându-se pe ultimele două poziții retrogradabile.

Popovici: „Consideram jocul cu Farul drept meciul de relansare, dar continuăm să suferim”

La finalul jocului, Cristian Popovici a concluzionat că remiza este una nemeritată pentru echipa sa și a vorbit și despre ghinion. „La cum au decurs lucrurile în teren, meritam să câștigăm. Remiza nu este conformă cu realitatea, chiar dacă Farul s-a aflat în avantaj la finalul primei reprize. Noi am dominat aproape continuu și am fost convins că putem întoarce rezultatul în favoarea noastră. Le-am și zis la pauză băieților că fotbalul este uneori nedrept și că dacă vom continua să atacăm, vom avea câștig de cauză. Din păcate, după ce am făcut 2-1, am ratat ocazii clare, lucru care ne-a costat pe final, când am luat gol în urma unui șut de la 40 de metri. Știți cum e, la omul sărac, nici boii nu trag. Consideram jocul cu Farul drept meciul de relansare, dar continuăm să suferim”, a spus, citat de Deșteptarea, Popovici.

Grigoraș: „Putea fi mult mai rău pentru noi”

De partea cealaltă, Petre Grigoraș a reușit să scoată primul punct în deplasare de când o conduce pe SSC Farul în Liga 2. Tehnicianul a recunoscut că echipa sa a avut noroc la acest joc.

„E greu, dar știam la ce m-am înhămat. Oricum, la meciul de azi putea fi mult mai rău pentru noi, însă poate că ne-a răsplătit și pe noi fotbalul după câte cadouri am făcut. Și azi am făcut greșeli impardonabile, cum nu vezi nici la Liga a 3-a. La 2-1, gazdele puteau chiar să mai înscrie, însă pe final a venit acest gol de 2-2 cum vezi odată la nu știu cât timp”, a comentat Grigoraș, care a demonstrat că nu a uitat de unde a plecat în fotbalul mare: „Urez baftă Aerostarului, care rămâne echipa mea de suflet”.

În etapa a 13-a, Aerostar joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Brăila, cu Dacia Unirea. SSC Farul o întâlnește duminică, de la ora 12:00, pe teren propriu, pe FC Argeș.

Foto: Deșteptarea

Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 18:08 Campionat
Pe aceeași temă