Petrolul a făcut scor de tenis în amical cu Astra 2. Jucătorii utilizați de Leo Grozavu și fundașul cu care s-a reușit promovarea reprimit la prima echipă

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 15:57 Pregătiri, amicale

Amânarea meciului cu CS Mioveni din acest weekend pentru miercuri, fiindcă la Ploiești va juca, marți, de la ora 21:00, naționala de tineret a României cu Liechtenstein, a schimbat puțin planurile la Petrolul. Astfel, antrenorul Leo Grozavu a programat pentru sâmbătă dimineață, la ora la care adversarele din campionat jucau în etapa a 12-a,  un amical cu AFC Astra II, echipă din Liga 3 care, de asemenea, nu a jucat în campionat, deoarece și-a amânat pentru 20 noiembrie partida cu U Craiova SA, fiindcă are trei jucători convocați la selecționatele de juniori.

Partida test cu „satelitul” Astrei s-a desfășurat la Brazi și a fost câștigată la scor de tenis de Petrolul. A fost 6-3 (1-2), diferența conturându-se pe final, anunță site-ul „lupilor”. Pentru divizionara secundă au marcat Saim Tudor (30), Claudiu Herea (64, 87), Nini Popescu (89, 90) și Antonio Cruceru (90+3), în vreme ce golurile formației din Liga 3 au fost înscrise de către Gherasim (12), Florin Plămadă (34 – autogol) și Lupuleț (67).

Leo Grozavu a început amicalul cu Isvoranu – Ristea, Fl. Plămadă, L. Cazan, Velisar – Danci – Cl. Herea, Ciocâlteu – N. Popescu, Saim Tudor, Rob. Grecu, iar în repriza a doua a mai apelat la Cruceru (46 – în locul lui Ristea), Ene (60 – în locul lui Danci) și Prunescu (70 – în locul lui Plămadă), ultimul revenind, din această săptămână, la antrenamentele primei echipe.

Ceilalți jucători din lot au avut programat un antrenament separat, iar, de astăzi, „lupii” își vor continua pregătirile în perspectiva duelului de miercuri, de la ora 19:30, de pe teren propriu, cu CS Mioveni.

După desfășurarea a opt meciuri ale etapei a 12-a, Petrolul a căzut pe locul 6, cu 22 de puncte, în timp ce Mioveni e pe locul 9, cu 19 puncte.

Foto: FC Petrolul

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 15:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă