SSC Farul, mai bună ca Dacia Unirea înainte de startul Ligii 2. Constănțenii au câștigat amicalul cu cealaltă echipă cu probleme a campionatului

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 16:52 Pregătiri, amicale
SSC Farul, mai bună ca Dacia Unirea înainte de startul Ligii 2.** Constănțenii au câștigat amicalul cu cealaltă echipă cu probleme a campionatului

Două dintre cele mai nepregătite echipe pentru noul sezon al Ligii 2, din multe puncte de vedere, SSC Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila, s-au întâlnit sâmbătă la ora prânzului, la Constanța, într-un meci amical, ultimul al verii pentru ambele formații. Nou-promovata de la malul mării s-a impus cu 2-0.

Brăilenii puteau deschide scorul încă din startul jocului, din minutul 4, însă Mădălin Calu, rămas singur cu portarul Vicent, a încercat să-l lobeze, însă a trimis peste transversală. Tot Calu a mai avut o ocazie bună să înscrie, dar a trimis la rădăcina barei de la colțul lung.

Fariștii au deschis totuși scorul în minutul 22, prin fostul jucător al Chindiei Rafael Licu. Două minute mai târziu, Frâncu a trimis cu capul, iar Merville a marcat în propria poartă, majorând diferența pe tabelă pentru constănțeni. 

Dacia Unirea a alergat apoi măcar golul de onoare, Maxim și Hîmpea au fost cei mai aproape să puncteze, însă scorul a rămas neschimbat până la final. În repriza a doua a jocului, ambii antrenori au testat toți jucătorii avuți la dispoziție, iar nivelul meciului a scăzut considerabil, fără să se mai înscrie.

SSC Farul: Vicent – Țăranu, Roumadi, Frâncu, Dombrovschi – Doumbia – Cocârlă (Cosimi 34), Tudorică, Petrescu, R. Licu – Al. Grigoraș (Juvenal Junior 34). În repriza a doua au jucat: Stavrev – Iani, Țăranu, Frâncu, Popescu – Doumbia – Cosimi (Amos 63), Tudorică (C. Matei 81), G. Păun, P. Niță – Juvenal Junior (Cocârlă 75)

Dacia Unirea: Botaș – Niță, Merville, Hamza, Feussi – Lü Yuefeng, Pleșa – Maxin, Calu, Hîmpea – Mucuță. În repriza a doua, au mai jucat: R. Avram – Crăciun, Vitan, Stănescu, Dzoko, Ichim, Alfonso, Coți

Stadionul „Farul”, însă neomologat

Altfel, astăzi, oficialii SSC Farul au primit vizita reprezentantului FRF pentru omologarea stadionului „Farul”, acolo unde vor să-și dispute meciurile de pe teren propriu, chiar dacă nu au un contract de închiriere a arenei.

Stadionul din Constanța nu a întrunit toate condițiile pentru a fi omologat pentru jocurile din Liga 2 și a fost stabilită o nouă întâlnire, joi, la ora 09:00.

SSC Farul are programat primul meci în Liga 2 sâmbătă, de la ora 13:00, pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara, în timp ce Dacia Unirea Brăila joacă tot sâmbătă, dar de la ora 11:00, acasă, cu Ripensia Timișoara.

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă