Veste bună la Brăila. Dacia Unirea sună, în sfârșit, adunarea. Jucătorii chemați la reunire

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 16:23 Pregătiri, amicale
Veste bună la Brăila.** Dacia Unirea sună, în sfârșit, adunarea. Jucătorii chemați la reunire

După o perioadă de frământări, în care a rămas și fără președinte, deoarece Valentin Avamescu a renunțat la această funcție din motive personale, lotul Daciel Unirea se reunește în această după-amiază, la ora 18:00, la stadionul Municipal.

Sunt așteptați jucătorii împrumutați la echipele din județul Brăila, dar și cei care au evoluat în returul sezonului recent încheiat și care nu și-au găsit echipe. Marea majoritate a celor convocați au fost contactați de antrenorul Vasile Darie.

Alin Pânzaru se desparte astfel de echipa din Brăila, pe care a pregătit-o din 2012.

Vicepreședintele clubului, Vasile Popa, a lăsat de înțeles că echipa s-a înscris în Liga a 2-a și că se fac eforturi pentru aducerea unor jucători valoroși ca echipa brăileană să poată supraviețui în acest eșalon.

Conducerea clubului este obligată să urgenteze începerea pregătirilor pentru că sezonul competițional 2018-2019 are startul sâmbătă, 4 august. În mai puțin de o lună Dacia Unirea trebuie să-și contureze lotul și să treacă prin toate etape de pregătire de la readaptarea organismului la efort până la cea a meciurilor de verificare.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 09 Jul. 2018, 16:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă