ASU Poli cere sprijinul suporterilor! Clubul timișorean îi îndeamnă pe fani să vină la stadion „înarmați” cu lopeți. „Polincuța o dăm noi!”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2018, 16:48 Campionat

La finalul săptămânii ar trebui, în mod normal, să se reia campionatul Ligii 2, după ce etapa a 23-a a fost reprogramată pentru 28 martie. Pentru a nu risca să desfășoare în condiții proaste meciul din weekend cu Academica Clinceni, ASU Politehnica apelează la suporteri să curățe suprafața de joc a stadionului Știința.

Aproximativ 20 de suporteri, dar și câțiva dintre fotbaliștii Politehnicii au trecut duminică seară pe la stadionul Știința, înarmați cu lopeți, și au început dificila operațiune de degajare a suprafeței de joc de zăpada depusă în ultima săptămână. S-a reușit deja eliberarea unei porțiuni a terenului, însă e nevoie de forțe proaspete pentru continuarea „operațiunii”.

Astfel, clubul timișorean a făcut, prin intermediul site-ului oficial și paginii de Facebook, un apel către suporterii doritori să dea o mână de ajutor la curățarea suprafeței. Aceștia sunt așteptați astăzi, după ora 17:00, la stadion.

„Fiecare poate veni în funcție de timp, de ora la care iese de la serviciu. Un singur lucru e obligatoriu, să vină «înarmați» cu lopeți!”, a declarat președintele AST Druckeria, Sebastian Novovic.

Sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Știința, ASU Politehnica Timișoara o întâlnește pe Academica Clinceni, echipă care în prima etapă din 2018 a trecut cu 3-1 la Șiria de UTA, după ce la pauză era condusă. Alb-violeții vin după înfrângerea cu 1-2 de la Timișoara cu Chindia Târgoviște, după ce au condus până în ultimele minute.

Înaintea etapei din weekend, ASU Poli se află pe locul 7, cu 36 de puncte, iar Academica Clinceni e pe locul 5, cu 38 de puncte.

Foto: Druckeria

 
Marius ANGHEL 05 Mar. 2018, 16:48 Campionat
Pe aceeași temă