Se pregătește directorul general al clubului UTA să preia și funcția de antrenor? Grădinariu, admis la cursurile Licenței A. Cum își explică decizia

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 22:20 Diverse
Se pregătește directorul general al clubului UTA să preia și funcția de antrenor?** Grădinariu, admis la cursurile Licenței A. Cum își explică decizia

Directorul general al clubului UTA, Codru Grădinariu, a fost admis la cursurile Licenței A de antrenori după ce a susținut probe scrise, teoretice și interviu și le-a trecut la limită. Acesta este deținător al Licenței B UEFA și a spus că vrea să avanseze la A pentru a înțelege mai bine deciziile antrenorilor.

Conducătorul utist va începe cursurile la finalul lunii martie, dată la care ar trebui să aibă în buzunar și diploma în management sportiv, de la prima sesiune organizată Universitatea Aurel Vlaicu în colaborare cu Federația Română de Fotbal. „Fiecare își clădește cariera cum crede de cuviință. Nu știu dacă o să îmbrățișez vreodată cariera de antrenor, doar că am realizat că trebuie să am dimensiunea completă a fenomenului. Ca și conducător de club, trebuie să înțeleg și perspectiva antrenorului, cu scopul de a-i sprijini cât pot de mult activitatea”, a explicat Grădinariu pentru Sport Arad.

Ultimul arădean care a luat Licența A UEFA a fost Cristian Păcurar, antrenor secund al echipei fanion a Aradului.

În schimb, Radu Anca și Flavius Sabău, antrenorii echipelor din Liga 3 Gloria Lunca Teuz Cermei, respectiv Șoimii Lipova, nu au trecut probleme și nu au fost admiși la următoarele cursuri pentru obținerea Licenței A.

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 22:20 Diverse
Pe aceeași temă