Metalul Buzău, spaima Daciei Unirea în amicale! Brăilenii au pierdut contra echipei din Liga 3, însă și arbitrul a contribuit din plin

Marius ANGHEL 12 Feb. 2018, 15:57 Pregătiri, amicale
Metalul Buzău, spaima Daciei Unirea în amicale!** Brăilenii au pierdut contra echipei din Liga 3, însă și arbitrul a contribuit din plin

Metalul Buzău rămâne spaima Daciei Unirea în amicale. De data aceasta, echipa din Liga 3 s-a impus cu 2-0, după o partidă echilibrată. Nu se pune problema golurilor marcate de gazde, ci doar cea a arbitrajului, deoarece centralul a anulat eronat un gol înscris de Banyoi, în prima repriză, pe motiv de ofsaid, iar în partea a doua nu a acordat un penalty clar brăilenilor, la acțiunea lui Pop.

Într-o formulă departe de cea care ar putea evolua în meciurile oficiale, Dacia Unirea și-a dominat adversara, dar atacanții lui Pânzaru au avut în față un portar al gazdelor, Costel Toader, într-o zi de excepție.

Formația brăileană a jucat în primele 70 de minute în formula Chirilă – Gîț, Olenic, Ghiocel, Sima – Cubleșan, Dima, Puia, Ciucureanu – Banyoi, Dushkaj, iar în ultimele 30 de minute antrenorul Alin Pânzaru i-a avut în teren pe Țicrea – Niță, Țăranu, Ivan, Nicola – Vitan, Stănciulescu, Coteț, Mărgărit – Pop, Manea.

Nici cei trimiși în teren de antrenorul brăilean în ultima parte a amicalului nu au fost mai norocoși, astfel că Metalul Buzău a câștigat cu 2-0, ambele goluri ale buzoienilor fiind marcate de Alin Iacob.

Metalul Buzău a început meciul în formula: Toader – Trăistar, Păun, Grăjdan, Spătaru – Mihai, Iacob, Bardaș, M. Pușcă – Radu, Stan. În repriza a doua, la gazde, au mai evoluat: Manea, Tănase, Alexandru Dinciu, venit în probe de la Unirea Slobozia, Cosmin Piciu, jucător care aparține de Viitorul Constanța, Benga, Stancu, Badea și Lungoci.

Jucătorii brăileni au avut două zile libere, iar de astăzi revin la antrenamente, urmând ca, în această săptămână, să susțină ultimele teste de verificare, ambele în deplasare, de la ora 11:00, miercuri la Unirea Slobozia și, sâmbătă, la Dunărea Călărași.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 12 Feb. 2018, 15:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă