Prima victorie în Antalya! FC Hermannstadt a trecut la scor de neprezentare de liderul din Kosovo. Surugiu a reușit o „dublă”

FC Hermannstadt a câștigat, ieri, cu scorul de 3-0, cel de-al doilea meci de verificare susținut în Antalya, în compania ocupantei locului 1 în primul eșalon din Kosovo, KF Llapi.

Sibienii ar fi putut deschide scorul în acest test încă din prima repriză, dar mingea expediată de Răzvan Dâlbea a lovit bara. Olivian Surugiu a deschis scorul în minutul 56, în urma unei centrări a lui Bogdan Rusu. Jucătorii lui Alexandru Pelici au fost aproape să marcheze și cu câteva minute mai devreme, dar mingea reluată de Alex Curtean a lovit bara. Același Surugiu (60) a făcut „dubla”, la capătul unei acțiuni personale în care a driblat inclusiv portarul kosovar. Bogdan Rusu (65) a înscris al treilea gol după ce a profitat de o greșeală a fundașilor adverși.

FC Hermannstadt a început meciul în formula: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Radu Crișan, Ionuț Stoica, Mihai Stancu – Răzvan Dâlbea, Robert Boboc – Sabin Lupu, Cosmin Neagu, Andrei Hergheligiu – Bogdan Rusu. După pauză au mai intrat: Horațiu Moldovan – Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Robert Bratu, Claudiu Pamfile, Olivian Surugiu, Marius Cătinean, Lucian Dumitriu, Alexandru Curtean, Petrișor Petrescu și Alexandru Târnovan.

Echipa sibiană va susține marți, 6 februarie, alte două meciuri de verificare. Primul va fi în compania sârbilor de la Mladost, ocupanta locului 9 în primul eșalon. După-amiaza, o va întâlni pe Dnipro din Ucraina.

În Antalya, FC Hermannstadt a pierdut cu cehii de prima ligă FC VysoÍina Jihlava, scor 1-2, și au câștigat cu 3-0 cu KF Llapi. În țară, sibienii au obținut trei victorii în amicale: 3-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Performanța Ighiu și 3-0 cu AS SR Brașov.

Foto: FC Hermannstadt

Pe aceeași temă