Chindriș și Păun i-au adus victoria Petrolului în fața Râșnovului, într-un peisaj splendid

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 23:15 Pregătiri, amicale

Petrolul a încheiat prima jumătate a stagiului de la Cheile Grădiștei cu un amical susținut, sâmbătă, la prânz, în compania echipei din Seria 1 a Ligii 3 Olimpic Cetate Râșnov. Disputat într-un cadru idilic, pe o vreme splendidă, jocul s-a încheiat cu victoria „lupilor”, cu scorul de 2-1 (1-0), grație golurilor reușite de către Marius Chindriș (28) și Georgian Păun (76). Pentru brașoveni a marcat Robert Vasiloi (88).

În formula Avram (Bolboașă 33′) – Olaru, Ichim, Frîncu – Saim Tudor, M. Chindriș, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, N. Popescu, Petrolul a controlat autoritar prima repriză a amicalului cu Râșnov, scrie site-ul oficial al ploieștenilor. Chindriș a deschis scorul aproape de finalul primei jumătăți de oră, atunci când a împins balonul în plasă din marginea careului mic, după o lovitură liberă bătută, de pe stânga, de Nini Popescu și prelungită, cu capul, de Arnăutu. Până la pauză „lupii” puteau să se desprindă, însă Nini Popescu (42 – șut în blocajul portarului advers) și Ichim (44 – cap, din 8 metri, puțin peste) n-au găsit ținta.

După reluare, ploieștenii au schimbat liniile, intrând pe teren cu Bolboașă (Botezan 63′) – Prunescu, Ichim, Țicu – Catană, Ene, Nițescu, M. Bratu – Lambru, Cârjan, N. Popescu (Păun 70′). Brașovenii au început mai bine, însă Bolboașă a intervenit salvator în două rânduri la tot atâtea oportunități ale adversarilor.

Desprinderea a venit din piciorul lui Păun (76), cel care a șutat, de la 14 metri, lateral stânga, la colțul scurt, pentru ca, în ultimele secvențe ale partidei, Cetate Râșnov să reducă din handicap, la reușita lui Vasiloi.

Pentru Petrolul urmează încă o săptămână de pregătire la Cheile Grădiștei și, miercuri, un nou test, în compania formației AS SR Brașov. Până acum au mai jucat și un amical cu ACS Steagu Roșu Brașov, pe care a spulberat-o cu 12-1.

Foto și video: FC Petrolul

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 23:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă