Gueye Mansour și Ioan Neag au debutat cu gol la noua lor echipă

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 11:49 Pregătiri, amicale
Gueye Mansour și Ioan Neag** au debutat cu gol la noua lor echipă

Abia transferați la ACS Șirineasa, atacantul senegalez Gueye Mansour (32 de ani) și mijlocașul Ioan Neag (23 de ani) au debutat cu gol la noua lor echipă. E drept, doar într-un amical.

ACS Șirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, a câștigat primul amical din perioada de pregătire de iarnă. Trupa lui Dan Vasilică s-a impus, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața echipei Petrolul Bustuchin, locul 1 în Liga a 4-a Gorj. Golurile echipei care joacă pe teren propriu la Petroșani au fost reușite de Gueye Mansour și Ioan Neag, noile achiziții.

Echipa de start a Șirinesei a fost următoarea: Sălăjan – Stoenac, Zaina, Gârbiță, Ioniță, Neag, Oct. Vasile, Dragu, Horumba, Mansour, Fl. Iordache. În partea secundă a jocului, Vasilică a utilizat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție.

„Terenul a fost sintetic acoperit cu zăpadă, greu să controlezi mingea pe el sau să pasezi. Echipa s-a mișcat, așa cum mă așteptam, foarte bine, mai ales cea folosită în prima repriză”, a declarat antrenorul Dan Vasilică.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă