Diniță, reconfirmat la Balotești! „Situația este delicată și trebuie să reușim să scoatem echipa din impas”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2017, 14:48 Campionat

După victoria cu Olimpia (2-0) și remiza cu UTA (2-2), rezultate înregistrate în cadrul etapelor 5, respectiv 6 ale Ligii 2, adică la începutul mandatului lui Laurențiu Diniță ca antrenor principal la CS Balotești, echipa ilfoveană a intrat într-un con de umbră și a ajuns pe ultima poziție a clasamentului. Cum de șase meciuri în campionat nu s-a mai câștigat, nici schimbarea de jucători în primul „11” pentru partida din weekendul trecut cu Luceafărul nu a funcționat, la Balotești atmosfera s-a încins. Însă cu toate acestea, președintele clubului nu ia în calcul o nouă schimbare pe banca tehnică. În primele două etape antrenor a fost Cornel Nica, iar din runda a treia și până acum echipa a fost preluată de Laurențiu Diniță.

„Nu am luat în discuție un astfel de aspect. Laurențiu va continua cu noi. Situația este delicată și trebuie să reușim să scoatem echipa din impas. Este dureros că nu am reușit măcar să învingem echipele din zona noastră. Am avut și ghinion, în multe partide, dar am acuzat și absența unor jucători importanți accidentați care ne-au lipsit în momente importante. Nu cedăm, asta e clar, și vom încerca până la iarnă să adunăm cât mai multe puncte”, a spus, pentru IlfovSport, Liviu Gulie, președintele CS Balotești.

În ultimul meci, CS Balotești a condus-o cu 2-0, pe teren propriu, pe Luceafărul Oradea, prin golurile lui Adrian Hurdubei (5) și Marian Neagu (46), însă echipa bihoreană a revenit în ultimele minute și a obținut o remiză, scor 2-2, după golurile lui Claudiu Codoban (70) și Vlad Rusu (82). CS Balotești și Luceafărul Oradea sunt ultimele două clasate din Liga 2, ambele cu 7 puncte.

Înaintea meciului cu Luceafărul, Laurențiu Diniță spunea că probleme echipei îl depășesc și că nu știe dacă mai are răbdare. „Suntem într-un moment foarte dificil. Problemele sunt mult mai mari decât par. Unele mă depășesc. Eu nu pot să îmi explic cum am ajuns într-un declin total. Trebuie să constientizeze și jucătorii. Ce-a fost a fost, trebuie să se trezească și să demonstreze nu din gură, ci pe teren. Nu știu dacă mai am răbdare”, declara, la radio Sport Total FM, Laurentiu Diniță.

În etapa a 12-a, CS Balotești joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia, echipă aflată pe locul 7, cu 17 puncte.

Marius ANGHEL 10 Oct. 2017, 14:48 Campionat
Pe aceeași temă