„Lupii” au transferat încă un jucător din Liga 2. Petroliștii așteaptă semnăturile altor trei fotbaliști

Petrolul e de neoprit după ce a promovat în Liga 3 și continuă să transfere pentru a-și ușura traseul către Liga 2. Ploieștenii au ajuns la a șasea achiziție și în finalul acestei săptămâni și luni vor perfecta actele și cu alți doi jucători: mijlocașul Marius Chindriș (26 de ani) și fundașul Alexandru Vagner (27 de ani).

Noul transfer realizat de „găzari” astăzi este Marius Paul Antoche (25 de ani), mijlocaș care în ultimele trei sezoane a evoluat în Liga 2, la CS Balotești.

„Ziua și noutate în lotul „galben-albaștrilor”, încă un jucător semnând, astăzi, cu FC Petrolul Ploiești.

„Lupii” și-au asigurat serviciile lui Marius Paul Antoche (25 ani, 1.84 m), jucător care poate evolua atât pe postul de mijlocaș defensiv, cât și pe cel de fundaș central. Născut la Vatra Dornei, dar format la Școala de Fotbal „Gică Popescu” și, ulterior, la juniorii Sportului Studențesc, Antoche a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Otopeni, CS Balotești, Unirea Târlungeni și, din 2014, din nou la CS Balotești, în ultima ediție a Ligii a II-a bifând 27 de prezențe (21 ca titular) și 2 goluri marcate”, e anunțul de prezentare al jucătorului pe pagina de facebook a echipei FC Petrolul.

Chindriș, Vagner și Tudor Saim sunt așteptați să semneze

Totodată, petroliștii confirmă și pe pagina lor informația oferită de Liga2.ro, referitoare la înțelegerile verbale cu Chindriș și Vagner. Totodată, la Petrolul va ajunge și mijlocașul Tudor Saim Alexandru, de la Olimpia Râmnicu Sărat.

„Astfel, după Puchea, Arnăutu, Lambru, Ciocâlteu și Bolboașă, Antoche este cea de-a șasea mutare oficializată de către Petrolul în această vară, oficialii ploieștenilor ajungând la înțelegeri verbale și cu alți jucători, ce sunt așteptați să se prezinte, luni, la reunirea echipei.

Ultima dată la UTA Arad, acolo unde a jucat 35 de meciuri în ultima stagiune, mijlocașul Marius Chindriș (26 ani), fost internațional U19 și U17, și-a dat acordul pentru a îmbrăca tricoul Petrolului, la fel cum a făcut-o și Alexandru Vagner (27 ani, fundaș dreapta/mijlocaș dreapta), jucător cu 120 de prezențe în Liga 1, la Concordia Chiajna, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Gloria Bistrița. Foarte aproape de Petrolul este și mijlocașul Tudor Saim, cel care va întregi lista jucătorilor „U19″ și care are deja experiența celui de-al treilea eșalon, el având 26 de meciuri (dintre care 24 ca titular) jucate și 8 goluri marcate în stagiunea trecută pentru Olimpia Rm. Sărat.

De asemenea, este posibil ca la primele antrenamente să apară și alți jucători, Octavian Grigore intenționând să aibă lotul în mare parte definitivat în cantonamentul de la Brașov, din perioada 26 iulie-4 august.”, mai scriu ploieștenii.

Petrolul are programată luni, 17 iulie, la stadionul „Ilie Oană”, la ora 19:00, reunirea în vederea pregătirii pentru sezonul de Liga 3.

Pe aceeași temă