Olimpia a avut nevoie de o echipă cu juniori pentru a obține o primă victorie în amicale. Selymes are un portar român, un camerunez și un sârb în teste

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 18:56 Pregătiri, amicale
Olimpia a avut nevoie de o echipă cu juniori pentru a obține o primă victorie în amicale.** Selymes are un portar român, un camerunez și un sârb în teste

Olimpia Satu Mare și-a mai programat un meci amical în stagiul de pregătire pe care în efectuează în această perioadă la Poiana Brașov. Astăzi, Tibor Selymes și-a testat o parte dintre jucători și alți câțiva nou-veniți în lot în probe într-un meci contra juniorilor Under 19 ai clubului privat Celta Brașov. A fost nevoie de un meci contra unor juniori pentru ca Olimpia să obțină în sfârșit o victorie, scor 5-0, după ce în precedentele, contra unor adversari din Liga 4, a remizat de fiecare dată, 1-1 atât cu Precizia Săcele, cât și cu ASF Zărnești.

Demba (două), Nemeș, Lukacs și Chris Mbian au înscris, potrivit Informația zilei, împotriva puștilor de la Celta. Au evoluat pentru echipa sătmăreană: Eduard Preda – L. Vincze, Fl. Mureșan, Hlinca, Brata, Nemeș, Cocian, Nikola Tasic, Chitaș, D. Lukacs, Chris Mbiah, iar pe parcus au mai intrat și Duruș, Demba și Rus. Restul jucătorilor din lot s-au antrenat separat.

De astăzi, în lot au apărut alte câteva noutăți. Portarul Eduard Preda a fost antrenat de Selymes la Delta Dobrogea Tulcea, iar în probe au venit și Chris Mbian, un camerunez de 24 de ani care a jucat chiar și în prima ligă din Elveția (Sion) și un mijlocaș sârb, Nikola Tasic.

Aceștia vor mai fi testați și în ultimul amical pe care Olimpia îl mai are programat în cantonamentul din județul Brașov, vineri, de la ora 18:00, la AFC Odorheiu Secuiesc, din Liga 3. Sâmbătă, după antrenamentul de dimineață jucătorii se vor urca în autocar și se vor întoarce la Satu Mare, până luni urmând să aibă liber Pe 19 iulie au stabilit un alt test, cu Debrecen, în Ungaria.

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 18:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă