Cânu a „luat foc” după meciul cu UTA: „Găman, lasă-ne cu vrăjelile astea că nu mai pot! Explodez! Ne face cu zâmbetul pe buze”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2017, 23:40 Campionat

ACS Poli Timișoara a câștigat cu 2-1 meciul cu UTA în turul barajului de promovare / menținere în Liga 1, dar bănățenii l-au luat la final la țintă pe George Găman, cel pe care-l văd vinovat pentru deciziile de arbitraj greșite luate în defavoarea lor.

La finalul celor 90 de minute, bănățenii au avut o singură țintă: centralul George Găman, pe care-l acuză că îi „taxează” de fiecare dată când are ocazia. Gabriel Cînu a comentat în termeni foarte duri prestația centralului: (n.r. – Găman) Vine și râde de noi! Ne face cu zâmbetul pe buze. Ce facem cu spectatorii, cum îi ținem la stadion, așa? A fost multă lume la meci, păcat. Tot sezonul nu am comentat nimic, dar când s-o facem? Vine Găman și ne face de două ori într-o lună. Vrem să ne respecte și pe noi, nu se poate așa ceva.  Nu fac circ dar vreau să pun punctul pe i. Copil a făcut patru faulturi și centralul zice că e al lui. Mi-a zis: >. Ce-i aia, al meu? Îmi zice cu zâmbetul pe buze că îmi dă al doilea galben. Strătilă a intrat în mine și nimic. Găman și-a bătut joc de noi cu zâmbetul pe buze. Asta e, ne așteptăm la un meci greu la Șiria”.

Căpitanul lui ACS Poli a continuat în același ton și a amintit de meciul cu Pandurii din campionat: Găman, lasă-ne cu vrăjelile astea, că nu mai pot! Explodez, nu se poate așa ceva! Cu Pandurii râdea cu jucătorii, cu dusă, fusă și se dusă! Și își lua limba-n gură cu Eric pe aici, că ce gol frumos a dat. Nu accept să-și bată joc Găman de noi într-o lună! Prima dată, hai! Dar nu se mai poate. Cu Pandurii am înțeles, e oltean. Dar cu UTA? Acum e arădean sau are rude în Arad? Să ne lase cu zâmbetul lui de oltean… Joi îmi doresc doar să nu fie Găman! George Găman! Găman, George Găman să nu fie, atât! Marele arbitrul George Găman ne face cu zâmbetul pe Buze”, a declarat Cânu la Dolce Sport.

  • Manșa retur a barajului de promovare/menținere în Liga 1 se va disputa joi, 15 iunie, ora 17:30, la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”

 

Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 12 Jun. 2017, 23:40 Campionat
Pe aceeași temă