Meciul cu FC Brașov, posibil ultimul din istoria Forestei. Clubul sucevean mai are termen până vineri să-și rezolva problema cu Fiscul

Marius ANGHEL 24 Apr. 2017, 19:27 Liga 2
Meciul cu FC Brașov, posibil ultimul din istoria Forestei.** Clubul sucevean mai are termen până vineri să-și rezolva problema cu Fiscul

Patru zile mai are la dispoziție conducerea Forestei Suceava pentru a-și rezolva situația datoriei către Fisc și a primi avizul Direcției de Finanțe să participe la înregistrarea dosarelor pentru obținerea sprijinului financiar nerambursabil din partea Consiliului Local. De 300.000 de lei are nevoie clubul din Liga 2 pentru a-și stinge datoria, altfel riscă să nu obțină niciun ban din partea autorităților locale, iar activitatea echipei ar putea fi întreruptă.

Foresta are promiși 1.500.000 lei din partea primăriei Suceava, însă fără această participare la concursul de dosare își poate lua adio de la ei și, mai rău, are șanse mari să se desființeze.

Edilul Ion Lungu încă speră ca probleme de la Foresta să fie rezolvate pe ultima sută de metri. „Vineri, pe data de 28 aprilie, este o nouă ședință pentru fonduri nerambursabile. Sper ca cei de la Foresta să găsească o soluție, să aiba documentele la zi, să aibă certificat fiscal și să poată participa la licitație. Sunt unul din cei care am sprijinit, în toți acești treisprezece de ani fotbalul la Suceava, vreau să îl sprijin și acum, dar în condiții de deplină legalitate”, a declarat, citat de Gazeta SV, Lungu.

Miercuri, de la ora 17:00, Foresta are programat meci pe teren propriu, cu FC Brașov, iar sâmbătă urmează să stea în etapa a 32-a. Jocul cu „stegarii” ar putea fi ultimul din istoria clubului dacă nu va obține sprijinul financiar.

Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 24 Apr. 2017, 19:27 Liga 2
Pe aceeași temă