FC Hermannstadt va fi susținută de un număr important de suporteri la finala Cupei cu CS U Craiova. Inițiativa clubului, când ajunge trofeul la Sibiu și prețul biletelor

Marius ANGHEL 15 May. 2018, 10:53 Cupa
FC Hermannstadt va fi susținută de un număr important de suporteri la finala Cupei cu CS U Craiova.** Inițiativa clubului, când ajunge trofeul la Sibiu și prețul biletelor

FC Hermannstadt scrie istorie în acest sezon de Liga 2, respectiv Cupa României. Echipa sibiană înființată în 2015 a promovate matematic în prima ligă cu patru etape înainte de final, iar în competiția KO s-a calificat în finală după ce a eliminat patru cluburi din Liga 1: FC Voluntari (1-0, după prelungiri, 0-0 după 90 de minute), Juventus București (2-0), FCSB (3-0) și Gaz Metan Mediaș (1-0 la Sibiu și 3-2 la Mediaș). În ultimul act al Cupei o va întâlni pe CS U Craiova, pe 27 mai, la București, pe Arena Națională.

Gruparea sibiană a fost susținută de un număr mare de suporteri la returul semifinalei cu Gaz Metan, galeria acoperind-o în multe momente pe cea a gazdelor. Pentru finala de pe Arena Națională, FC Hermannstadt va avea în spate si mai mulți fani. Chiar conducerea clubului din Liga 2 s-a implicat direct. Astfel, prin intermediul paginii de facebook a echipei, șefii celei de-a doua clasate din Liga 2 au inițiat o promovare, iar la finalul ei au oferit 2.000 de bilete pentru jocul cu CS U Craiova. Tot ce au trebuit să facă a fost să dea like paginii, să o distribuie și să de un mesaj cu numele complet.

Provocarea s-a încheiat după o zi, doar postarea respectivă acumulând rapid peste 2.000 de like-uri, 1.900 de distribuiri și sute de mesaje. Pagina de facebook FC Hermannstadt a ajuns să fie apreciată de peste 15.100 de persoane.

Cele 2.000 de bilete care vor fi achiziționate de FC Hermannstadt și împărțite suporterilor sunt în una dintre peluzele arenei din București. Președintele Teodor Birț a declarat că tichetele vor fi cumpărate cu o parte din banii pe care clubul îi va primi de la FRF pentru calificarea în finală.

„La Mediaș, unde am fost susținuți din tribune de peste 2.000 de suporteri, a fost o atmosferă de nedescris. Fanii noștri au făcut spectacol. Sunt convins că mulți dintre ei ne vor însoți și la București, la finală. Tocmai de aceea am luat hotărârea de a veni în sprijinul lor, iar o parte din banii pe care ar trebui să îi primim pentru calificarea în ultimul act al Cupei României îi vom folosi pentru a achiziționa bilete pe care să le dăm gratuit suporterilor”, a spus Birț.

„S T O P
Mulțumim celor peste 2.000 de suporteri care au trimis mesaje, au dat like și share paginii noastre de facebook. De îndată ce vom primi biletele vă vom retrimite un mesaj cu toate datele referitoare la intrarea în posesia biletelor.
În situația în care nu mai puteți să vă prezentați la meci, sau alegeți să achiziționați un bilet într-un alt sector, va rugăm să ne anuntați pentru a oferi biletul câștigat de dumneavoastră altui suporter.
De asemenea, rugăm minorii să se asigure că în ziua meciului vor fi însoțiți de un adult, altfel nu vor putea intra în incinta stadionului.
Ne bazăm pe respectul dumneavoastră!
Mulțumim!
#FCH #finala #cupa #impreunasuntemmaiputernici”
, a fost mesajul postat apoi pe pagina FC Hermannstadt.

Trufeul Cupei României ajunge la Sibiu cu patru zile înainte de finală

Altfel, cu patru zile înainte de finală, pe 23 mai, trofeul Cupei României va ajunge la Sibiu, în cadrul unui eveniment organizat de Federația Română de Fotbal și Kaufland, unul din sponsorii competiției.

Trofeul va ajunge la Sibiu pentru ca suporterii să se fotografieze alături de el. Acesta va fi expus în incinta unuia dintre cele două magazine Kaufland din oraș.

„Ne dorim să păstrăm Cupa României la Sibiu. Suntem încrezători că jucătorii noștri vor face tot posibilul să aducă trofeul acasă, patru zile mai târziu, după finala cu CSU Craiova”, a spus, pentru Tribuna, Teodor Birț.

FRF a scos la vânzare biletele pentru finală

Cât privește biletele pentru finala Cupei României, ediția 2017/2018, acestea au fost scoase la vânzare online începând de luni, 14 mai.

Tichetele sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețurile sunt următoarele: Peluze – 15 RON; Tribune – 30 RON; VIP albastru – 150 RON; VIP roșu – 200 RON.

Pentru fanii care vor veni la stadion împreună cu copiii, FRF a amenajat un sector special amenajat, Family Zone, la Tribuna a II-a. Cei care achiziționează bilete în acea zonă beneficiază de o reducere astfel: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Arenei Naționale.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripționate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria Arenei Naționale, duminică, 27 mai, între orele 12:00 – 21:00.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

În limita disponibilității lor, biletele vor fi disponibile și la casieriile Arenei Naționale, în perioada 19-26 mai, între orele 12:00 – 19:00, și în ziua meciului, între orele 12:00 – 21:00.

Finala Cupei României din acest sezon, FC Hermannstadt – CS U Craiova, se va disputa pe 27 mai, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 15 May. 2018, 10:53 Cupa
Pe aceeași temă