Știința Miroslava a trecut cu emoții de Flacăra Erbiceni. Jucătorii lui Ungureanu au fost conduși de două ori

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 11:40 Pregătiri, amicale

Relațiile bune dintre Flacăra Erbiceni (Liga 4, Iași) și formația de Liga a 3-a Știința Miroslava s-au concretizat sâmbătă, 28 ianuarie, printr-un amical organizat în Copou și disputat pe unul dintre terenurile de antrenament ale lui CSM Poli iași. Gruparea ieșeană din Liga 3 s-a impus cu 4-2 după ce Flacăra a condus în două rânduri.

Erbiceniul a profitat în prima parte a meciului amical de faptul că în echipa aliniată de adversari s-au strecurat câțiva jucători pe care antrenorul Miroslavei a dorit să îi testeze înainte de plecarea în cantonamentul de iarnă. Elevii lui Irinel Ionescu s-au ținut bine de adversar, preluând conducerea din minutul 5, după reușita lui Răzvan Loghin.

Fără să aibă ocazii importante de poartă, Știința a restabilit egalitatea prin Robert Ambrosie, la ultima fază a primei părți.

În actul secund a intrat și o parte din „artileria grea” a echipei lui Cristi Ungureanu. Cu toate acestea, Flacăra a continuat să „pâlpâie” și, mai mult, a revenit din nou la conducere în urma unei pase primite din banda dreaptă de la Bogdan Ghiarasim. Alexandru Bălănescu a înscris din apropiere pentru 2-1.

Finalul de meci i-a aparținut Științei, care, după golul egalizator al lui Marius Chelaru, a mai punctat în două rânduri prin mijlocașul Petru Agrigoroaei și fundașul George Maxim.

Acesta a fost primul joc al Flacarei Erbiceni, formație nou-promovată ce a încheiat anul pe locul 4, foarte aproape de podium, în clasamentul Ligii a 4-a ieșene. Fotbalul mic se va relua de pe 5 martie, când sunt programate meciurile din cadrul etapei a III-a a Cupei României, faza județeană.

Foto și video: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 11:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă