Matei, Bujor și Avram și-au găsit echipe după despărțirea de Foresta

Foresta a încheiat în această iarnă conturile cu Marius Matei, Răzvan Avram și Vlad Bujor. Cei trei jucători n-au rămas însă prea mult fără angajament după despărțirea de gruparea suceveană.

Primul care și-a găsit echipă este Marius Matei (foto principal, în dreapta), jucător care a punctat de nouă ori în cele 17 apariții avute în turul campionatului în tricoul Forestei. Atacantul în vârstă de 32 de ani va continua în Liga a 2-a, ajungând la un acord cu Luceafărul Oradea.

În ce-l privește pe Vlad Bujor (foto mic), acesta negociază intens în aceste zile cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și sunt șanse mari să ajungă cât mai curând în Covasna. Chiar dacă are în CV echipe cunoscute, precum Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureș, FC Botoșani, Mersin (Turcia) sau Zalaegerszegi (Ungaria), Bujor n-a reușit să se impună în echipa pregătită de Cristi Popovici în cele șase luni petrecute la Suceava.

Tot în eșalonul al doilea își va continua probabil cariera și Răzvan Avram (foto principal, în centru). Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a revenit acasă, în București, fiind foarte aproape de un transfer la CS Afumați, echipă alături de care a început pregătirea de iarnă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă