Gane crede că alta ar fi fost soarta meciului cu FC Brașov dacă Florin Costea era pe teren: „Ar fi făcut diferența, dădea golul victoriei”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 11:36 Campionat
Gane crede că alta ar fi fost soarta meciului cu FC Brașov dacă Florin Costea era pe teren:**

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Ionel Gane, regretă faptul că jucătorii său au scăpat printre degete două puncte mari în disputa cu FC Brașov, duminică, în etapa a 11-a a Ligii 2, meci încheiat la egalitate, 1-1.

„A fost și ghinion, meritam cele trei puncte după aspectul jocului. Chiar dacă Brașovul este puternică, a început bine jocul și a marcat rapid. Noi ne-am revenit, chiar dacă am fost conduși la pauză, am dominat, am egalat meritat, ne-am creat multe ocazii. Nu am avut luciditatea, atenția necesară să marcăm și a doilea gol, care închidea meciul, dar presiune am creat, meciul a fost unul frumos. A fost unul dintre meciurile noastre bune, mai ales după golul primit și în partea secundă. Chiar dacă Brașovul a avut parte de două cartonașe roșii, total meritate, implicarea jucătorilor mei a fost bună, dar ne-a lipsit luciditatea. Am simțit căldura publicului, ne-a încurajat tot meciul”, a spus Gane la conferința de presă.

Tehnicianul vâlcenilor regretă că pe teren nu a fost și golgheterul Florin Costea, care a fost menajat după o contractură musculară și va reveni însă în etapa următoare, cu Pâncota. „Cu siguranță, Florin, dacă era pe teren, făcea diferența. Sunt convins că el dădea golul victoriei. Nu poți însă să riști să îl bagi, pentru că îl poți pierde pe timp lung și mai avem multe meciuri de jucat. E momentul să avem o serie de mai multe victorii, să ieșim din zona de mijloc și să urcăm, putem fi în primele șase locuri. Am crescut de la meci la meci, se vede un plus ca omogenitate și ca spirit de echipă, sunt mulți fcatori care mi-au plăcut în ultimele etape”, a comentat Gane.

După desfășurarea etapei a 11-a, CSM Râmnicu Vâlcea este pe locul 12, acumulând 13 puncte, însă are o singură „lungime” peste primul loc retrogradabil.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 11:36 Campionat
Pe aceeași temă