UTA își provoacă suporterii după ce a bătut palma cu încă un partener

Marius ANGHEL 08 Sep. 2016, 13:28 Diverse
UTA își provoacă suporterii** după ce a bătut palma cu încă un partener

UTA-ei nu îi merge bine doar la capitolul transferuri, după vânzarea lui Dennis Man asigurându-și bugetul pentru acest sezon de Liga 2, ci și la încheierea de parteneriate cu firme care doresc să se asocieze cu ea. După ce inițial a băut palma cu Pizza 5 Colțuri, Deninstal și Carpatina, conducerea clubului arădean a făcut public, în conferința de presă premergătoare meciului de vineri cu FC Brașov, și parteneriatul cu Racing Bike Shop. Acesta din urmă a achiziționat unul dintre pachetele Bronze scoase la vânzare de UTA.

„De aproape 5 ani, echipa GoodRideby Racing Bike Shop propune locuitorilor din regiune un stil de viață sănătos, bazat pe sport și bună dispoziție, implicându-se într-o serie de proiecte care facilitează interacțiunea directă cu iubitorii de biciclete. Notorietatea magazinului și a brandurilor din portofoliu obligă firma la servicii impecabile atât pentru începători cât și pentru marii iubitori de activități cicliste.

Modernizarea unui centru urban, dorința de a ne crește copii într-un mediu mai curat, depinde, dincolo de eforturile edililor, de fiecare dintre noi. Așa cum UTA este a tuturor arădenilor, așa și Aradul este al nostru, al tuturor, iar responsabilitatea de a-l transforma într-un oraș și mai verde ne revine fiecăruia dintre noi. În acest context, persoanele care fac parte din clubul UTA au posibilitatea de a se deplasa cu bicicletele puse la dispoziție de Racing Bike Shop Arad. Atât la biroul nostru, cât și în incinta stadionului Motorul, vom amenaja un spațiu pentru parcarea în siguranță a bicicletelor.

Această colaborare este o invitație, o provocare, pentru suporteri și nu numai, de a folosi bicicleta, de a renunța la sedentarism, de a trăi mai sănătos, de a avea și o perspectivă ecologică față de transportul urban. Îi invităm pe toți cei care au nevoie de un imbold să ne urmeze exemplul!”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial al clubului arădean din Liga 2.

Dacă din precedentele contracte enumerate la început, clubul UTA s-a ales cu 24.000 de euro și cu necesarul de apă minerală, firma GoodRide by Racing Bike Shop va vira în contul echipei 2.000 de euro. Reamintim că echipa arădeană va încasa cel puțin 13.000 de euro și din vânzarea drepturilor TV. Suma va crește în funcție de locul pe care UTA va încheia sezonul actual.

Marius ANGHEL 08 Sep. 2016, 13:28 Diverse
Pe aceeași temă