Vâlcea vrea să spargă gheața la Balotești. „E momentul să obținem primul succes. A nu se înțelege că ne subestimăm adversarul”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 15:56 Liga 2
Vâlcea vrea să spargă gheața la Balotești.**

După o remiză la Arad și alta pe teren propriu cu ASU Poli, CSM Râmnicu Vâlcea speră într-o primă victorie în noul sezon al Ligii 2, sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasarea de la Balotești. Echipa olteană stă mai rău în clasament decât ilfovenii, locul 15 față de 11, însă, cu toate acestea, antrenorul Ionel Gane este optimist că jucătorii săi pot câștiga în cea de-a treia etapă.

„Mergem la Balotești să luăm puncte. E momentul să obținem primul succes al acestui campionat. A nu se înțelege că ne subestimăm adversarul, nici vorbă de așa ceva. Vom evolua în fața unei echipe care joacă bine pe propriul teren și care are trei puncte în acest sezon. Trebuie să rămânem concentrați pe tot parcursul celor 90 de minute, să greșim cât mai puțin și să fructificăm ocaziiile de gol pe care le vom avea. Partea bună este că vem tot lotul valid, nu sunt accidentați și nici suspendați și nu ne rămâne decât să găsim cea mai bună formulă de start. Ca o concluzie, eu cred că am început să punctăm și la capitolul omogenitate, creștem de la meci la meci și în scurt timp vom juca la capacitate maximă”, a spus Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului vâlcean.

Samson: „Trebuie să aveți încredere în noi, nu vă vom dezamăgi”

Și fundașul Samson Nwabueze crede că CSM se poate întoarce cu toate cele trei puncte puse în joc la Balotești. „Eu zic că nu am făcut meciuri rele în debutul acestui sezon. La Arad am fost la un pas de victorie, am avut ghinion pe final, când am evoluat și în inferioritate numerică. Am ratat mult și acolo, dar e drept că și ei au avut ocazii bune, printre care și un penalty. În disputa cu Timișoara mingea nu a vrut să intre în poartă, faze periculoase ne-am creat. Acum nu mai contează, trebuie să privim în viitor, să ne concentrăm pentru viitoarea partidă, de sâmbătă. Trebuie să rămânem concentrați la maximum și să învingem la Balotești. Avem o echipă valoroasă și, încet, încet, începem să ne omogenizăm. Trebuie să aveți încredere în noi, nu vă vom dezamăgi!”, a spus nigerianul poreclit „Răzvan” de coechipierii săi.

Georgescu: „Să spargem gheața și să ne impunem”

Noul decar al echipei din Zăvoi, juniorul Radu Georgescu, speră că CSM să spargă gheața în Ilfov și să obțină prima victorie în noul sezon. „Mă onorează că am primit numărul 10 în echipă. Mă onorează și mă obligă. Mă voi pregăti la capacitate maximă la fiecare antrenament, voi munci mult. Îmi place concurența și atunci când voi avea șansa să intru în teren voi da totul. Trebuie să scoatem un rezultat bun la Balotești, să spargem gheața și să ne impunem. CSM are valoare și acest lucru se va vedea pe teren”, a spus Georgescu.

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă