Sergiu Istrati, debut de senzație la FC Brașov. Țălnar a fost impresionat de atacantul moldovean

Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 15:31 Campionat
Sergiu Istrati, debut de senzație la FC Brașov.** Țălnar a fost impresionat de atacantul moldovean

Atacantul Sergiu Istrati a avut parte de un debut fulminant la FC Brașov. Transferat la recomandarea lui Romeo Surdu, atacantul din Republica Moldova a impresionat în meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu cele două goluri marcate în prima repriză. Se putea și mai bine, ținând cont că Istrati a mai ratat alte trei ocazii mari la poarta lui Mutu!

„Istrati a fost o surpriză plăcută pentru mine și chiar îi mulțumesc lui Surdu pentru recomandare. Mi-a spus că are viteză mai mare decât el și când am auzit acest lucru mi-am dat seama că e un jucător bun și a demonstrat acest lucru”, a spus Țălnar.

Istrati are planuri mari la FC Brașov. „Vreau să marchez meci de meci să ajut echipa și să promovăm în Liga 1″, a spus Istrati, care pe 7 august a împlinit 27 de ani. „Nu am cu cine să sărbătoresc, pentru că cei din familia mea nu au ajuns la Brașov. Sunt fericit că am marcat și că am câștigat primul meci. A fost foarte greu, asta și pentru că meciul s-a jucat pe o căldură mare. Am câștigat pentru că am luptat toți jucătorii unul pentru celălalt. Mă bucur că am ajuns la FC Brașov. Am acceptat să vin aici, mai ales că am încredere în Romeo Surdu, care îmi este un bun prieten. Dacă nu prinde ceva afară, mi-ar plăcea să joc împreună cu Surdu la Brașov. Am deja două meciuri în picioare în acest sezon, pentru că a început campionatul în Moldova. Nu este prima aventură în afara Moldovei, am mai jucat în ligile inferioare din Suedia. Nu este pentru prima oară când reușesc să marchez două goluri într-un meci oficial și sper să nu mă opresc aici”, a spus Sergiu Istrati.

Un alt sărbătorit în lotul „stegarilor” a fost portarul Bogdan Căucă, cel care sâmbătă, în ziua meciului cu Sepsi, a împlinit 20 de ani. Căucă a avut două intervenții bune, a greșit la primul gol al lui Hadnagy, a dat ceva emoții la ieșirile pe centrări, dar cum echipa a cîștigat, se poate spune că este și meritul portarului.

În altă ordine de idei, meciul din etapa a 2-a a Ligii 2 al lui FC Brașov, cel cu Juventus București, se va disputa duminică, de la ora 11:00, pe Stadionul Tineretului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 08 Aug. 2016, 15:31 Campionat
Pe aceeași temă