Sepsi e aproape de primul transfer de marcă de la promovarea în Liga 2. Un atacant din prima ligă merge la Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, nou-promovată din Seria I a Ligii 3 în Liga 2, e aproape să bifeze primul transfer important pentru noul sezon. Echipa din Covasna e pe punctul să-l convingă pe atacantul lui FC Botoșani Atilla Hadnagy (35 ani) să revină acasă.

Originar din Sfântu Gheorghe, Hadnagy a anunțat la finalul acestui sezon al Ligii 1 că nu vrea să mai continue la Botoșani și că se gândește să revină acasă, acolo unde ar putea să joace în Liga 2 la Sepsi OSK, cel puține pentru un sezon, având în vedere că are o vârstă destul de înaintată.

„80-90 la sută m-am hotărât, mă gândesc și la familia mea. E greu și pentru ei să vină după mine. Mai sunt ăia 10 la sută. E vacanța asta și sper să iau decizia cea mai bună. Am avut o discuție cu Cornel Șfaițer, nu pot spune că am discutat despre prelungire. Încă nu e nimic concret. Sper că am arătat cât am jucat că încă mai pot. În viață, câteodată trebuie să și decizi cu inima. Dacă nu ar fi familia, aș rămâne. O să mă gândesc încă o dată. 80-90 la sută m-am gândit să plec. Dacă vreau să continui în Liga 1 voi rămâne aici (n.r. – la Botoșani). Dacă nu, mă duc acasă. Sepsi a promovat acum în Liga a II-a”, a declarat Hadnagy, citat de btonline.ro.

Atacantul nu își dorește să înceapă cariera de antrenor, susținând că preferă să lucreze în staff-ul unui club după ce va agăța ghetele în cui. „Antrenor nu vreau să fiu. Am văzut la Leo (n.r. – Leo Grozavu), e greu să fii antrenor. Mai mult cu sacoul pe mine, să stau lângă echipă. Albesc repede. Nu-mi place să fiu antrenor. Cred că nu aș fi bun antrenor. Aș fi bun un director sportiv”, a mai spus Hadnagy, care joacă la Botoșani de trei ani și jumătate, aici unde .

În acest ultimul sezon al Ligii 1 petrecut la FC Botoșani, Hadnagy a bifat 27 de prezențe pe teren și a dat 6 goluri. În cariera sa, atacantul a mai jucat pentru Oltul Sfântu Gheorghe, Petrolul Ploiești și FC Brașov.

Cât privește activitatea echipei Sepsi OSK, campioana Seriei I a Ligii 3 va intra în vacanță de săptămâna viitoare. În acest weekend conducerea clubului din Covasna se va întâlni cu toți jucătorii, se vor achita ultimul salariu, cât și primele, iar staff-ul tehnic va trage linie și va anunța lotul pe care vrea să se bazeze și în noul sezon, de Liga 2 acum.

Pe aceeași temă