„Stegarii”, cu garda jos și la final. Szabo a făcut declarații cu lacrimi în ochi: „Nu știu ce se urmează…”. UTA merge la baraj pe ritm de manele

Marius ANGHEL 28 May. 2016, 20:35 Campionat

FC Brașov a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, și ultimul meci din play-off, scor 2-3 cu UTA Bătrâna Doamnă, rezultat care le permite arădenilor accesul la baraj.

Meciul dintre cele două echipe a fost unul deschis, cu multe ocazii la cele două părți. UTA a condus pe Tineretului cu 2-0 în minutul 57, dar brașovenii au revenit și au egalat grație reușitelor lui Bogdan Rusu (58) și Avram, care a tranformat un penalti scos de Horia Popa în minutul 75. Pe final, oaspeții au luat cu asalt poarta lui Iacob și au reușit să câștige grație golului lui Manea (89), care a reluat din apropiere, după un corner executat de Burlă.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Gaz Metan Mediaș a promovat în Liga 1, UTA merge la baraj, iar FC Brașov a terminat pe locul 5 acest play-off, dar și un sezon de coșmar. Ce urmează? „Din păcate este o zi tristă pentru fotbalul brașovean. Chiar nu vreau să fie comentarii asupra evoluției jucătorilor. Am jucat să câștigăm și nu am făcut nimic ca să câștige adversarul. Este prea puțin ce ne-am dorit să realizăm, nu doar la acest joc și de la acest sezon. Nu știu ce se urmează… Sper să fie bine”, a spus Szabo, un antenor în lacrimi la finalul ultimului joc al „stegarilor”, pe fondul veseliei arădenilor, care au sărbătorit calificarea la baraj pe manele în vestiar, cu căpitanul Sorin Botiș în rol de DJ.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 28 May. 2016, 20:35 Campionat
Pe aceeași temă