Magazinul FC Brașov, scos la vânzare prin mica publicitate

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 12:15 Seria 2

Magazinul oficial al FC Brașov aflat pe pietonalul de la Carrefour se va închide la 1 iulie. Retrogradarea echipei în liga secundă a făcut ca și fanii brașoveni să se îndepărteze de echipă, iar vânzările au mers tot mai prost. Administratorul magazinului, Florin Ghimbășan, spune că vânzările au scăzut considerabil, astfel că afacerea mergea în pierdere. Contractul cu hipermarketul a fost valabil până la 1 mai 2016, însă a fost prelungit până la data de 1 iulie 2016.

Magazinul oficial al FC Brașov a fost deschis pe 25 februarie 2015, iar la inaugurare au fost prezenți câțiva jucători din lotul de atunci în frunte cu căpitanul Marian Constantinescu, Andrei Marinescu, Cătălin Țîră sau Gabi Matei, dar și câțiva membri ai galeriei, care au primit din partea clubului două steaguri de mari dimensiuni. „Cum vânzările au mers tot mai prost odată cu retrogradarea echipei, am decis să scot la vânzare chioșcul metalic și am dat anunțuri și la mica publicitate. Contractul cu cei de la Carrefour se va încheia pe 1 iulie și nu va putea fi prelungit pentru că parcarea va intra în remodelare”, spune Ghimbășan. Acesta mai declară că în cazul fericit în care echipa își va continua activitatea va redeschide în toamnă un stand în incinta hipermarketului. „Eu sper din tot sufletul ca echipa să-și continue activitatea și în sezonul viitor, iar în acest caz vom face demersurile pentru un nou contract în incinta galeriei complexului, așa cum am mai avut în perioada 2013-2015″.

Interes scăzut al fanilor

Faptul că fanii nu s-au mai înghesuit la magazin o demonstrează și vânzările tot mai slabe din ultima perioadă. „Acum circa două luni am scos la vânzare 50 de tricouri inscripționate cu sloganul «Steagu’ nu moare!» Prețul de vânzare al unui tricou l-am stabilit la 50 de lei, iar la fiecare tricou vândut 20 de lei mergeau la club. Știți câte am vândut? 20!”, și-a exprimat dezamăgirea administratorul magazinului.

1+1 gratis

Florin Ghimbășan mai spune că în cele două luni în care magazinul va funcționa va încerca să lichideze stocul de marfă și anunță promoții atractive. „Vreau să lichidez stocul de marfă, avem o mulțime de produse, astfel că vom avea promoții atractive. Astfel, la un produs cumpărat, al doilea este gratis”, a încheiat oficialul lui FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 12:15 Seria 2
Pe aceeași temă