Marinescu și-a rupt mâna la meciul cu SC Bacău. Portarul Clinceniului nu mai poate juca în acest play-off

Marius ANGHEL 20 Apr. 2016, 19:44 Campionat

Minutul 72 al meciului dintre SC Bacău și FC Academica Clinceni, de miercuri dimineață, din etapa 3 a play-off-ului Ligii 2, avea să conteze foarte mult în economia rezultatului final. Vraciu obține un penalty, portarul Marinescu se accidentează, iar moldovenii reintră în joc și mai apoi reușesc egalarea la doi.

La faza penalty-ului, Andrei Marinescu, portarul echipei FC Clinceni, s-a ciocnit de coechipierul Nițu și Vraciu, atacantul Bacăului, iar goalkeeperul a acuzat o lovitură la brațul stâng. Cum durerile erau insuportabile, Marinescu a părăsit imediat terenul și a fost dus cu ambulanța la spital, acolo unde a primit un verdict dur. Medicii i-au spus că a suferit o fisură, astfel că jucătorul va rata ultimele șapte meciuri din acest sezon de Liga 2.

„Nu știu ce să comentez la faza penalty-ului, pentru că eram departe, cert e că portarul meu e la spital cu mâna ruptă”, a comentan la finalul meciului antrenorul Clinceniului, Mugur Bolohan.

În locul lui Marinescu în poata Clinceniului a intrat Horia Iancu, care n-a putut para penalty-ul executat de Vraciu. Șapte minute mai târziu, Iancu (83) a fost învins din nou de Vraciu, iar rezultatul a devenit 2-2, după ce ilfovenii au condus până în minutul 75 cu 2-0 prin golurile lui Antohi (26) și Neagu (39). Iancu și-a salvat în ultimele minute echipa de la înfrângere, după ce a intervenit decisiv la șuturile lui Nemțanu (84) și Dumitriu (90+1).

Andrei Marinescu (31 ani) a apărat în cariera sa poarta echipelor Rapid, Petrolul, FC Olt, CS Turnu Severin, FC Brașov și FC Academica Clinceni.

Foto: Sport Bacăul.ro

Marius ANGHEL 20 Apr. 2016, 19:44 Campionat
Pe aceeași temă