A vrut să puncteze la capitolul imagine, însă mai rău s-a făcut de râs. Detaliul scăpat de Metalul Reșița la ședința foto a jucătorilor

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 14:27 Seria 2

Metalul Reșița este una dintre cele două echipe aflate pe minus în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, însă, cu toate acestea, nu se va clasa pe unul dintre cele două locuri retrogradabile direct în Liga 3 la finalul sezonului regular. Cu -8 puncte, rosso-nerii au fost salvați de desființarea colegelor FC Caransebeș și FC Bihor Oradea și vor continua să spere la menținerea în eșalonul secund și în play-out, după terminarea ultimelor opt etape din retur.

Gruparea din Valea Domanului și-a schimbat strategia în această iarnă. A renunțat la majoritatea jucătorilor seniori pe care i-a avut în lot, a făcut selecție pentru alții noi și a legitimat cu mult mai mulți decât ar putea trimite deodată pe teren. Cu toate că situația financiară nu este una deloc roz, formația patronată de Cătălin Rufă și Consiliul Local Reșița încearcă să puncteze și la capitolul imagine odată cu reluarea campionatului.

În această privință, Metalul Reșița și-a făcut site oficial și a organizat o ședință foto prin care a dorit să le arate suporterilor echipei fețele noilor jucători. 17 componenți din nou lot s-au fotografiat deja, însă în aceste imagini s-a produs și o eroare. În afara celor trei portari, toți jucătorii de câmp apar îmbrăcați în tricouri fie cu numărul 4, fie cu 14. Astfel, această inițiativă demnă de apreciat, mai ales pentru un club din Liga 2, îi poate afecta mai rău imaginea Metalului. Cârcotașii pot spune că inițiativa a fost un eșec și astfel de detalii sunt scăpate doar de amatori.

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 14:27 Seria 2
Pe aceeași temă