Dacia Unirea pierde din turație. Pânzaru, după insuccesul cu Slobozia: „Am făcut cel mai slab joc din perioada de pregătire”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 12:17 Pregătiri, amicale

Dacia Unirea a pierdut cu 2-0 amicalul susținut în deplasare la Perieți, cu echipa de pe locul al patrulea din Seria a doua a Ligii a III-a, Unirea Slobozia. A fost a treia înfrângere consecutivă pentru elevii lui Alin Pânzaru, însă dacă în partidele anterioare pe care le-a pierdut Dacia Unirea și-a creat destule ocazii de gol, miercuri brăilenii nu au periclitat niciodată poarta apărată de Cristică.

Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 10, prin Florin Ibrian, după o centrare foarte bună a lui Topală. Până la pauză gazdele au mai irosit două situații de gol prin Topală și Stanciu. Pânzaru a schimbat echipa în repriza a doua, însă acest lucru nu a avut niciun efect pe tabela de marcaj, ba mai mult Dacia Unirea a mai încasat un gol.

În minutul 80 gazdele au recuperat mingea la mijlocul terenului, prin Alexe, acesta i-a pasat lui Macare, a urmat o centrare în fața porții și, de la șapte opt metri, Marc Khalil l-a învins pe Leu și a stabilit scorul final al amicalului, 2-0, pentru Unirea Slobozia. În repriza a doua formația gazdă a mai irosit câteva ocazii, cele mai mari aparținându-le lui Teodorescu și Ibrain.

„Dacă în celelalte două amicale pe care le-am pierdut ne-am jucat cu ocaziile acum nu am avut niciuna, am făcut cel mai slab joc din perioada de pregătire. A fost primul meci pe un teren cu iarbă, noi ne-am antrenat până acum pe sinteticul de la Galați și tot acolo am jucat amicalele, a bătut vântul tare, asta însă nu îi scuză pe jucători pentru această înfrângere. Trebuie să strângem rândurile și să ne mobilizăm în campionat pentru că obiectivul nostru rămâne păstrarea poziției de play-off”, a declarat imediat după meci, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Alin Pânzaru.

„Am făcut un joc bun și rezultatul reflectă acest lucru. Jucătorii au avut agresivitate, condiție fizică foarte bună, elemente îmbucurătoare în perspectiva sezonului oficial de primăvară”, a declarat la rândul său, Ilie Lemnaru, reprezentantul clubului Unirea Slobozia.

Sâmbătă, Dacia Unirea va juca pe stadionul Municipal ultimul amical din perioada precompetițională, adversara brăilenilor fiind Olimpia Râmnicu Sărat, formație aflată pe locul al doilea în Seria întâi, a Ligii a III-a.

Dacia Unirea prima repriză: Olaru (Mitrea 30) – Niță, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Iosofache, Roșu, Dima, Frunză, Onofraș – Muscă; repriza a doua: Mitrea (Leu 60) – Dima (Iosofache 60), Olenic, Ivan, Necoară – P. Ioan, Petean, Pușcașu, G. Iordache – S. Nicoliță, Enciu.

Unirea Slobozia: Cristică – Drăguț, Lazăr, Topor, Bucurică – Macare, Alexe – Ibrian, Topală, Toma – Stanciu. În repriza a doua au mai intrat Hristian, Teodorescu, Gherasim, Soare, Khalil, Andrei.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 12:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă