Schimbări majore la Miroslava. După antrenor, ieșenii au adus în această iarnă și șapte noi jucători. Cea mai importantă achiziție a jucat la Petrolul și Târgu Mureș

Știința Miroslava, a patra clasată din Seria I a Ligii 3, s-a despărțit în această iarnă de un număr important de jucători, în locul acestora semnând nu mai puțin de șapte noi fotbaliști, de la sosirea antrenorului Dănuț Munteanu pe banca tehnică.

Cea mai importantă mutare a echipei conduse de Daniel Acatrinei pare să fie, potrivit site-ului oficial al echipei din Miroslava, înregimentarea lui Alexandru Buhuși (25 de ani), ieșean la origini, care și-a trecut în CV foarte multe meciuri în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc. Politehnica Iași (7 apariții, 0 goluri în sezonul 2009-2010), Victoria Brănești (2 apariții, 0 goluri în 2010), Chimia Brazi (2010-2011), Petrolul Ploiești (19 apariții, 1 gol în sezonul 2011-2012; 1 gol în Cupa României), ASA Târgu Mureș (12 apariții în sezonul 2013-2014) și AFC Fortuna Poiana Câmpina (5 apariții în sezonul 2014-2015) sunt cele mai importante echipe bifate de acesta până acum. După desființarea Fortunei, Buhuși a evoluat pentru o perioadă la CS Blejoi, în Liga a IV-a Prahova.

„Am venit cu inima deschisă la Știința Miroslava. Le mulțumesc conducătorilor că mi-au oferit șansa de a reveni în circuit. Îmi doresc să ajung din nou la forma cea mai bună și să revin în atenția echipelor importante din România”, a spus Buhuși după ce a semnat cu Știința.

Lista jucătorilor care s-au despărțit în condiții amiabile de Știința Miroslava: Dan Albescu, Ionuț Geocaș, Vlad Mare Constantinescu, Dănuț Tacuțanu (Steaua Magica, Liga a IV-a Iași), Dragoș Baciu (futsal, CSMS Iași), Denis Botezatu, Vlad Gheorghiu, Tudorel Tudorache (Rapid CFR Suceava, Liga a II-a).

Au sosit portarii Andrei Constantin Ionescu și Cosmin Anton, Ionuț Constantin Panțîru, Dragoș Miron, Alexandru Buhuși, Adrian Ilie și Ilie Talpan. Ultimul dintre aceștia, Talpan, a revenit la Știința Miroslava, după ce în prima parte a sezonului renunțase la echipa alături de Cezar Tofan.

Foto: Știința Miroslava

Pe aceeași temă