Plecarea lui Ganea l-a bucurat pe unul dintre jucătorii Dunării. „Nu-i plăceau jucătorii cu personalitate, așa cum sunt eu”

Plecarea lui Ionel Ganea de pe banca tehnică a echipei Dunărea Călărași l-a determinat pe unul dintre jucătorii liderului Seriei I să nu se mai gândească la transferul în altă parte. Folosit doar de trei ori în defensivă în prima parte a acestui sezon, Constantin Bumbac s-a simțit nedreptățit și marginalizat de „Ganez” și a fost la un pas să accepte oferta celor de la Delta Dobrogea Tulcea. Venirea lui Adrian Mihalcea la Dunărea l-a determinat însă pe jucător să lupte din nou pentru un lot de titular.

„Am discutat cu Cristi Munteanu, președintele celor de la Tulcea. Știu și cei de la Dunărea Călărași acest lucru. Eram dispus să fac un pas înapoi, să merg în Liga a 3-a, să mă sacrific pentru o jumătate de an, numai să joc. Acum nu se mai pune însă problema unui transfer pentru că s-a schimbat antrenorul și am considerat că am mult mai multe șanse să joc. Eu mă cunosc foarte bine, știu ce pot și nu mi-e frică deloc de concurență. Voi fi altul de acum înainte”, a mărturisit, pentru sportcalarasean.ro, Bumbac.

Fundașul care a mai evoluat în cariera sa pentru Unirea Alba Iulia, CS Mioveni sau Farul Constanța explică și de ce Ionel Ganea nu l-a utilizat mai mult în prima parte a sezonului. „Nu mi-a făcut plăcere să joc foarte puțin. Nu a procedat corect cu mine. Nu-i plăceau jucătorii cu personalitate, așa cum sunt eu. Când iei la mișto un jucător și te folosești de el când ai nevoie, nu e în regulă. Am jucat cel mai bine la Piatra Neamț, dar următorul meci m-a scos. Nici lotul nu l-am prins. Cum trebuia să reacționez dacă nu mi-a explicat de ce a făcut așa? Asta m-a deranjat cel mai mult”, a mai spus Constantin Bumbac.

În cele 17 meciuri desfășurate până acum de Dunărea Călărași în Liga 2, antrenorul Ionel Ganea a preferat să-i utilizeze în defensivă pe Mădălin Mureșan, Bogdan Panait, Mihai Popescu și Ionuț Țenea.

Pe aceeași temă