Dunărea Călărași a remizat cu Slobozia la revenirea de la Ciuta. Mihalcea vrea un atacant de la Oțelul

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 13:20 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași a remizat cu Slobozia la revenirea de la Ciuta.** Mihalcea vrea un atacant de la Oțelul

La revenirea din cantonamentul pe care l-a efectuat la Ciuta, liderul Dunărea Călărași s-a oprit, vineri, la Amara, acolo unde a disputat primul meci amical din 2016. Formația condusă de Adrian Mihalcea a întâlnit-o pe Unirea Slobozia, a patra clasată din Seria a II-a a Ligii 3, cu care a remizat 1-1.

Unirea a deschis prima scorul, în startul partidei, după o gafă a portarului Dunării, Gabriel Popa, iar egalarea a venit cu cinci minute înainte de finalul jocului. Dincă a obținut o lovitură de pedeapsă, iar Sergiu Popescu nu a ratat de la punctul cu var.

Mihalcea nu s-a putut baza în acest meci pe Cezar Lungu și Valentin Alexandru, ambii accidentați. „Lungu a fost lăsat să plece mai devreme cu câteva zile din cantonament pentru că avea o problemă la gleznă. A avut dureri la gleznă, a folosit mai multe unguente și din cauza acestora au apărut probleme la nivelul pielii. N-avea rost să mai stea cu echipa în pregătire dacă nu putea face pregătirea și l-am trimis acasă, dar luni se va întoarce la Călărași”, a spus, pentru Sport călărășean, Constantin Ștefan, președintele Dunării.

În schimb, în locul golgheterului Valentin Alexandru a fost folosit Mircea Ștefan, fostul căpitan din Liga 3 care însă în acest sezon a fost folosit aproape deloc, doar de două ori. „A jucat doar datorită unei conjuncturi. Valentin Alexandru este accidentat, are probleme la tendon și a fost menajat. Mircea trebuie să se pună la punct cu pregatirea fizică, în primul rând”, a explicat președintele echipei călărășene, care este tocmai tatal jucătorului.

Pentru postul de atacant, Mihalcea îl vrea în această iarnă și pe Bogdan Chipirliu, actualul jucător al Oțelului. Gălățeanul își caută echipă după ce activitatea clubului său a fost întreruptă până pe 25 februarie și are șanse mari să se desființeze.

Dunărea a avut în prima repriză a amicalului cu Unirea următoarea formulă de joc: G. Popa – Tene, M. Popescu, Bg. Panait, M. Mureșan – I. Vînă, S. Matei, Preoteasa, Kanda – M. Ștefan, Al. Stoica. În a doua partea s-a contat pe: Păun – Mihuț, Puțanu, Bumbac, Botea – Săveanu, Sg. Popescu, V. Petre, Vădrariu – Bălașa, Al. Dincă.

Următorul adversar al Dunării din meciurile amicale este Concordia Chiajna, întâlnire care va avea loc sâmbătă, 6 februarie, de la ora 12:00, pe terenul ilfovenilor.

Marius ANGHEL 30 Jan. 2016, 13:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă