Ciobanu și Arnăutu, propuși la Petrolul: „Vor juca și cu sufletul pentru această echipă”

Fostul oficial al Petrolului, Lucian Rădulescu, dorește să ajute, în pauza de iarnă, echipa sa de suflet. Gruparea ploieșteană e ultima în clasamentul Ligii 1 și are șanse mici să se salveze de la retrogradare dacă nu produce o schimbare majoră în lot.

Rădulescu propune conducerii actuale a Petrolului doi jucători din eșalonul secund. Este de fapt vorba despre două mutări „strategice”, în sensul că acesta a propus readucerea la echipă a doi jucători prahoveni, care au mai îmbrăcat tricoul „lupilor galbeni” și care acum dovedesc un randament bun în Liga 2. Unul e „stâlpul” apărării la Rapid CFR Suceava – Sorin Ciobanu (foto principal, în albastru-negru), iar altul e golgheterul echipei FCM Baia Mare – Sergiu Arnăutu (foto interior, în galben-albatru).

Fundașul și atacantul au mai lucrat cu Lucian Rădulescu și la Chimia Brazi. „Le-am propus celor de la Petrolul acești doi jucători, eu am încredere în ei, sunt încă tineri, nu vor contracte mari și vor juca și cu sufletul pentru această echipă, pentru că eu cred că este nevoie de astfel de jucători”, a spus Rădulescu, citat de Ziarul Prahova.

Sorin Ciobanu și-a exprimat atașamentul față de echipa ploieșteană și printr-un mesaj înscris pe tricoul cu care a jucat în Giulești (foto mic), unde Rapid CFR Suceava și FC Rapid au încheiat nedecis, scor 1-1.

 

Pe aceeași temă