Șoimii Pâncota a câștigat amicalul cu ASU Poli. Oprea și Issa au înscris pentru arădeni

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 16:32 Pregătiri, amicale
Șoimii Pâncota a câștigat amicalul cu ASU Poli.** Oprea și Issa au înscris pentru arădeni

Cum oboseala acumulată în săptămânile de acumulări e tot mai redusă, echipa lui Ionuț Popa începe să-și dea drumul la joc. Pâncotanii s-au impus la Timișoara, în fața divizionarei a treia ASU Poli, la capătul unui meci destul de bun, în care s-au văzut destule automatisme. Fazele de gol, dar și celelalte create la buturile adverse, au fost frumos lucrate, vești bune venind și de la senegalezul Ousmane Gueye, care a făcut o a doua repriză bună ca „vârf” împins.

După ce Issa a fost blocat de Fișteag, Oprea a deschis tabela cu un lob de efect, pasa decisivă aparținându-i lui Cuedan. Jocul bun al „șoimilor” a continuat, gazdele având mari dificultăți să construiască în jumătatea de teren adversă, în timp ce Pirtea, Oprea sau Leucuța au purtat contraatacuri tăioase.

În partea secundă, pe teren și-a făcut apariția și Ousmane Gueye, iar după numai trei minute i-a pus mingea pe cap lui Oprea, însă mijlocașul împrumutat de la Jimbolia a finalizat imprecis. Golul de 0-2 a căzut în minutul 68. Gâlcă a executat bine o lovitură liberă și Issa a marcat cu capul. Pe final, profitând de intrarea pe teren a juniorilor pîncotani, gazdele au redus din dezavantaj prin Vucea.

Singura notă negativă a amicalului din această dimineață de pe gazonul „billiard” de pe „Știința” a fost accidentarea lui Pirtea. Din câte se pare, talentatul junior s-a ales cu o entorsă la gleznă și va trebui să stea pe bară câteva zile bune.

„Sunt mulțumit că am făcut un antrenament în condiții tropicale, cu teren bun, cu un adversar bun. M-a nemulțumit jocul echipei, mai ales în echipa a doua, când am introdus jucători tineri sub 18 ani. Nu sunt mulțumit de aportul unora, mai sunt câteva săptămâni, mai sper să aduce 1-2 jucători ca să nu avem probleme. Săptămâna aceasta s-a votat bugetul echipei, Primăria Pâncotei a reușit acest lucru, sper ca în curând cele 3-4 luni în care jucătorii nu au primit salariile să se rezolve. Noi am încercat să nu facem greva muncitorilor, dar jucătorii au probleme, rate, au nevoie de bani. ASU Poli e o echipă bună, care are condiții, sper să facă o figură frumoasă”, a spus Ionuț Popa la finalul confruntării cu ASU Poli.

ASU Poli: Fișteag – Contescu, Gălan, Bilia, Damian – M. Stancu – Birău, Giuricici, M. Marin, Ghinescu – Budur. Au mai jucat: Feraru, Aldea, Ugocian, Taub, Bădăuță, Tulcan, Rebenciuc, Vucea, Țugui, D. Codrea, A. Niță și Rus.

Șoimii Pâncota: Sălăjan (Bordea 46) – Doda (Dan 75), Pascariu (Ianc 70), Rusu (Dubeștean 46), Siminic – Issa (Costa 78), Fuchs (Pavel 46) – Oprea (Leucuța 68), Cuedan (Gâlcă 62), Pirtea (Leucuța 64) – A. Leucuța (Ousmane 46).

Sâmbătă dimineața, „șoimii” îi găzduiesc în Podgorie pe sebișenii lui Călin Cojocaru, Național, într-un nou meci de verificare.

Sursa: Sport Arad
Foto: druckeria.ro

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 16:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă