FCM Baia Mare a încheiat stagiul de pregătire de la Tărlungeni cu o victorie la scor de neprezentare

Marius ANGHEL 01 Aug. 2015, 00:59 Pregătiri, amicale
FCM Baia Mare a încheiat stagiul de pregătire de la Tărlungeni** cu o victorie la scor de neprezentare

FCM Baia Mare a încheiat vineri, 31 iulie, cantonamentul de două săptămâni de la Tărlungeni cu o victorie în fața echipei Metaloglobus București. Contra divizionarei a treia, jucătorii pregătiți de Dorin Toma s-au impus la scor de neprezentare, 3-0, însă golurile au venit abia după mai bine de o oră de joc.

Vasile Pop (65) a deschis scorul cu o lovitură de cap din șapte metri după o centrare din corner a lui Duruș, același Pop (83) a reușit dubla în urma unui șut care l-a lăsat fără reacție pe goalkeeperul advers, iar rezultatul final a fost stabilit de Mădălin Popa, cu o execuție direct în vinclu de la 23 de metri.

În acest ultim test din cantonamentul brașovean, stafful tehnic al FCM-ului nu a putut conta pe Alin Bota, Cătălin Savin, Silviu Balaure, Cosmin Sârbu și Dănuț Munteanu, toți cu probleme medicale. În rest, băimărenii au folosit două formule de joc diferite în cele două reprize ale amicalului cu bucureștenii.

În prima repriză au intrat: Ormenișan – Giurgiu, Urs, Potecu, Lupu, Bratima, Păcurar, Bogman (Ster ’30), M. Deac, Ban, Arnăutu, iar în partea secundă s-a contat pe: Ormenișan (Roșiianu ’75) – Duruș, Hodor, Urs, Gherman, Ignea, Ivănică, M. Popa, Ster, M. Deac, V. Pop.

4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri

Până acum, nou-promovata în Liga 2 a disputat opt meciuri amicale: 4-2 cu Cigand, 5-1 cu FC Zagon, 2-1 cu Viitorul Domnești, 3-0 cu Metaloglobus București, 2-2 cu Olimpia Satu Mare, 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-3 cu DVSC Debrecen și 1-2 cu Unirea Tărlungeni.

Următorul test e programat miercuri, 5 august, la Satu Mare, cu Olimpia.

Marius ANGHEL 01 Aug. 2015, 00:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă