Staicu și Ludușan i-au adus CSM-ului prima victorie în amicale

În primul amical al acestei veri, CSM Râmnicu Vâlcea a învins, miercuri, în Zăvoi, formația de Liga a IV-a Vâlcea, CS Șirineasa, scor 2-0. Golurile echipei fanion a Vâlcii au fost marcate de către Staicu și Ludușan (foto mic), ambele reușite venind în prima repriză.

Inițial, CSM avea programat un test cu Flacăra Horezu, însă vâlcenii au schimbat adversarul după ce campioana județului a pierdut în această vară mulți jucători. De remarcat e și faptul că la Șirineasa a evoluat câteva minute și atacantul Adrian Codin, care s-a despărțit în această vară de CSM.

Trupa lui Alexandru Pelici este în ultima parte a perioadei de cantonament, stagiul de pregătire urmând să se încheie vineri cu un nou test, contra echipei Juventus București.

„Un antrenament bun pentru ambele echipe. Există puțină oboseală, suntem la final de cantonament, asta s-a văzut la pasa finală sau la ultima execuție. Suntem bucuroși că terminăm fără jucători accidentați. De acum încolo urmează să cristalizăm un lot, o formulă de echipă. În lot mai pot fi modificări, o să vedem să încercăm ce mai putem aduce, poate vom mai renunța și la câțiva juniori” a declarat antrenorul Pelici.

După ce a pierdut ultimele după finale ale Ligii a IV-a Vâlcea, CS Șirineasa își propune din nou promovarea. Echipa atacă noul sezon cu un nou antrenor, Octavian Iordache, și cu câteva noutăți în lot, precum Marinescu, Despoiu, Tomescu și Filipoiu.

CSM Râmnicu Vâlcea: Fildan – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, A. Marin – Iordache, A. Neagoe – Vasile, Ludușan, Firțulescu – M. Staicu. Au mai jucat: D. Geantă, Al. Ionescu, Pîrvulescu, Bratu, Cârciumaru, M. Ion, Dumitrașcu, Ștefan, Piscanu, Pătălaru, B. Geantă, Petrescu, Preda, Voinea, Georgescu.

Program amicale CSM:

CSM – CS Șirineasa 2-0 / Staicu, Ludușan
CSM – Juventus București (Liga 3) – 31 iulie
CSM – Metalurgistul Cugir (Liga 3)  – 5 și 8 august
CSM – FC Olt (Liga 3) – 12 august
CSM – Rapid București (Liga 2) – 15 august
CSM – Chindia Târgoviște (Liga 2) – 18 august
CSM – FC Olt (Liga 3) – 22 august

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă