Rapidiști cu două fețe. Au condus liderul la pauză, însă au pierdut după o repriză secundă foarte slabă

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 15:46 Campionat

Rapid CFR Suceava a ajuns la al treilea eșec în patru partide disputate în turneul play-off din Liga a II-a. Sâmbătă, în etapa a patra, sucevenii au pierdut cu 1-3 meciul ce a avut loc pe stadionul Areni în fața celor de la FC Voluntari. Jocul împotriva liderului a avut două reprize diametral opuse, o primă parte în care elevii lui Bogdan Tudoreanu au făcut un joc foarte bun și au condus la pauză și o a doua parte în care au căzut fizic, iar motivația a lipsit cu desăvârșire.

Cu un lot măcinat de multiplele accidentări, rapidiștii au avut o evoluție bună în prima parte și după 18 minute de joc au reușit să deschidă scorul prin Mircea Negru din penalty, după o fază în care Buziuc a fost faultat. La șase minute după, oaspeții au ocazia de a egala, dar Daniel Bălan schimbă direcția mingii șutate de la 18 metri de Călințaru, balonul nimerind cu noroc bara. În minutul 32, Negru ia pe cont propriu o acțiune, depășește în viteză doi adversari și trage din unghi, de la 16 metri, dar mingea nimerește barele la vinclu, iar până la pauză scorul rămâne neschimbat.

În partea a doua, sucevenii au dat impresia că au intrat în teren cu o altă echipă, fără motivație, ce a căzut fizic la un moment dat și care le-a permis adversarilor să egaleze și să-și adjudece victoria. În minutul 51, Călințaru execută un corner, iar micuțul Tibi Bălan șterge mingea cu capul și înscrie la colțul lung al porții lui Pacal, scor 1-1. În minutul 53, Buziuc iese din teren după ce s-a sufocat în condițiile în care a evoluat în teren deși avea o viroză, el fiind înlocuit cu Săvoaia.

Sumanariu a ajuns la spital cu ambulanța, după o cădere de calciu

În minutul 60, Sumanariu iese din teren și este dus la spital cu ambulanța, deoarece din cauza deshidratării a avut o cădere de calciu, el având și probleme mai vechi cu stomacul, în locul său intrând Sfrijan.

Pe fondul mai multor gafe ale sucevenilor, oaspeții preiau conducerea în minutul 68, Maxim lobând mingea peste Pascal. Intrat în teren în minutul 71 în locul lui Tibi Bălan, Adrian Bălan stabilește scorul final, 3-1 pentru Voluntari, după un șut imparabil de la marginea careului. Oaspeții au avut șansa de a mai înscrie o dată, dar mingea șutată de Rădoi a lovit transversala porții lui Pascal.

RAPID CFR SUCEAVA    1
FC VOLUNTARI        3

M. Negru ”18 – pen. / T. Bălan ”51, Fl. Maxim ”68, Ad. Bălan ”81

Ct. Pascal – D. Bălan (cpt.), Ferariu, Plecanciuc, R. Sava – Onciu, Sumanariu (Sfrijan ”60), Golofca, Gheorghiciuc – M. Negru (Marinkovic ”73), Buziuc (Săvoaia ”53)
Rezerve neutilizate: Rebenciuc – Bosânceanu, Vornicu, R. Soare
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Dr. Balauru – S. Moga (G. Deac ”46), C. Achim, Mitache, Fl. Maxim – S. Rădoi (cpt.), D. Todoran – C. Roșu, T. Bălan (Ad. Bălan ”71), Călințaru – Voduț (M. Ene”66)
Rezerve neutilizate: Botaș – Bg. Barbu, Novac, Al. Cârstocea  
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Areni (Suceava); Spectatori: 1.000; Arbitru: Radu Petrescu (București); Asistenți: Dan Lucian Ilieș (Brașov) și Constantin Mihai Cantemir (Făgăraș); Jucătorul meciului: Dinu Todoran.

Sursa: Monitorul de Suceava
Foto: FB Gazeta SV

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă