VIDEO | Cele trei reușite de la Bacău. FC Voluntari câștigă și pe Letea și pune încă un pas spre Liga 1

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 12:48 Campionat

FC Voluntari a câștigat cu emoții meciul pe care l-a disputat vineri, pe stadionul Letea, la Bacău, în etapa a doua a play-off-ului Seriei I. Remiza de runda trecută cu CF Brăila a pus presiune pe jucătorii lui Ilie Poenaru. Cu doar cinci puncte avans în fața urmăritoarei din clasament, Academica Argeș, ilfovenii au început tare partida cu SC Bacău, au dominat și aveau 2-0 după o jumătare de oră. Cosmin Achim (19) și Marius Matei (34) au înscris pentru lider și totul părea să se îndrepte către un succes lejer.

Totuși, raportul forțelor din teren s-a schimbat în repriza a doua. Poenaru a dat indicații pentru conservarea jocului și rezultatului, băcăuanii au pus presiune și au marcat pe final din penalty. Neagu a obținut lovitura de pedeapsă după ce a fost faultat de portarul Balauru, iar Cătălin Vraciu (86) a redus din diferență. Dacă goalkeeperul ilfovenilor nu ar fi fost iertat de cartonașul roșu de arbitrul Ionuț Iugulescu (Târgoviște), situația din ultimele minute s-ar fi putut complica pentru lider, deoarece ar fi fost nevoită să trimită în poartă un jucător de câmp. N-a fost cazul, iar FC Voluntari și-a atins obiectivul: trei puncte și și-a menținut avansul față de Academica.


Mai jos vă descriem golurile și vi le expunem în format video:

â–ºMin 19 0-1 Cosmin Achim preia la marginea careului, ușor lateral dreapta, o pasă pe culoar, trage prima dată în blocaj, mingea îi revine și apoi trimite violent din 12 metri, învingându-l pe Răzvan Petrariu, ieșit puțin din poartă

â–ºMin 34 0-2 Centrare în careul băcăuan din dreapta terenului, acolo unde Marius Matei plonjează și înscrie din foarfecă de la 14 metri lângă bara din stânga portarului.

â–ºMin 86 1-2 Cosmin Neagu scapă singur cu Dragoș Balauru, dă mingea pe lângă el și este agățat de portar. Arbitrul dictează penalty și cartonaș galben. Cătălin Vraciu transformă lovitura de pedeapsă în dreapta goalkeeperului ilfovenilor, acolo unde s-a îndreptat și acesta, și reduce din scor.

Foto și video: SC Bacău

Marius ANGHEL 12 Apr. 2015, 12:48 Campionat
Pe aceeași temă