Victoria Traian, la al 14-lea succes consecutiv. În ultima etapă a trecut de Ianca

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 14:57 Ligi județene

În etapa a 15-a a Ligii a IV-a Brăila, echipele gazdă s-au impus în două partide, în tot atâtea meciuri victoria a revenit formațiilor vizitatoare, iar jocul de la Făurei s-a încheiat la egalitate, 3-3, după ce Pandurii Tudor Vladimirescu a condus cu 2-0 la pauză. Dan Andrieș de la Pandurii a fost eliminat în minutul 77, iar gazdele au reușit să egaleze prin Ciurea, la ultima fază a meciului. În cele cinci partide disputate, s-au marcat 23 de goluri, 12 de către gazde, 11 de către oaspeți.

Derby-ul de pe stadionul Progresul s-a încheiat cu victoria clară, 3-1, a echipei gazdă, Stars Brăila după ce la pauză oaspeții conduceau cu 1-0. Jocul a fost spectaculos, ocaziile au alternat de la o poartă la alta, însă toate golurile s-au marcat din faze fixe. Stars a obținut al doilea succes consecutiv în decurs de o săptămână și a urcat pe locul al treilea în clasament.

Liderul Victoria Traian și-a creat nenumărate ocazii în primele 70 de minute ale partidei cu Viitorul Ianca, însă a marcat doar o singură dată prin Valentin Durbacă. Finalul partidei a aparținut echipei vizitatoare, dar, datorită intervențiilor foarte bune ale portarului Viorel Constandache, elevii lui Viorel Ciucașu nu au reușit să înscrie golul egalizator.  Victoria Traian a bifat al 14-lea succes consecutiv și a mai făcut un pas spre titlul de campioană județeană.

Victoria Cazasu a realizat scorul etapei, 5-2, în partida de pe teren propriu cu Gloria Movila Miresii. Cu un jucător mai puțin pe teren din minutul 59, portarul Alexandru Chirlacofschi fiind eliminat pentru un fault în calitate de ultim apărător.

Voința Găiseanca a obținut primele trei puncte în acest sezon competițional, după victoria la „masa verde” din partida cu Avântul Mircea Vodă, grupare care s-a retras din competiție.

După 15 etape pe locul întâi se află Victoria Traian cu 42 de puncte, locul al doilea este deținut de Viitorul Însurăței 34 puncte, iar al treilea de Stars Brăila 31 puncte.

Rezultatele și marcatorii etapei a 15-a:   

Voința Găiseanca – Avântul Mircea Vodă 3-0 / omologat
Victoria Traian – Viitorul Ianca 1-0 (0-0)(foto)
V. Durbacă (min. 63)
Stars Brăila – Sportul Chiscani 3-1 (0-1)
M. Munteanu (min. 49), Pascu (min. 66), A. Crăciun (min. 87) / Huțu (min. 26)
CS Făurei – Pandurii Tudor Vladimirescu 3-3 (0-2)
Ciucă (min. 51), Vlăducă (min. 59), Ciurea (min. 60) / Tănase (min. 24), Andrieș (min. 33), Moise (min. 54 – autogol)
Victoria Old Boys Însurăței – Voința Vișani 2-3 (0-2)
M. Iorga (min. 49, 60) / Nazâru (min. 26, 89), Dobrică (min. 42)
Victoria Cazasu – Gloria Movila Miresii 5-2 (2-0)
Luchian (min. 17), Vlad (min. 28), Avramescu (min. 49), Mușatoiu (min. 60), Pavelescu (min. 65) / Zamfir (min. 55), Băndărică (min. 80)
Viitorul Însurăței a stat.

Etapa a 16-a programează pe 28 martie meciurile:

Gloria Movila Miresii – Victoria Old Boys Însurăței
Voința Vișani – CS Făurei
Pandurii Tudor Vladimirescu – Stars Brăila
Sportul Chiscani – Victoria Traian
Viitorul Ianca – Voința Găiseanca
Avântul Mircea Vodă – Viitorul Însurăței
Victoria Cazasu
va sta.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 23 Mar. 2015, 14:57 Ligi județene
Pe aceeași temă