Victorie la scor de tenis în ultimul amical. Popovici explică de ce a ales să joace la Miroslava înaintea deplasării de la Balotești

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 14:07 Pregătiri, amicale

SC Bacău a câștigat la scor de tenis ultimul amical disputat în această perioadă de pregătire de iarnă. Trupa pregătită de Cristi Popovici s-a impus cu 6-1 pe terenul celei de-a doua clasate a Seriei I a Ligii 3, Știința Miroslava.

Pe parcursul celor două reprize a câte 60 de minute fiecare, Bogdan Rusu a reușit hatrick-ul în minutele 11, 26 și 53, iar Lucian Dumitriu (52) a marcat și el pentru băcăuani, în timp ce pentru gazde a înscris Cezar Tofan, în minutul 43. În partea a doua au mai punctat doar Cătălin Strugariu, în minutul 24, și George Pungă, în minutul 43.

„Sunt mulțumit de evoluția jocului de astăzi, de jucătorii mei care au tratat meciul cu seriozitate. Am disputat acest joc, în vederea meciului cu CS Balotești. De asta am ales să jucăm cu Știința Miroslava, considerând că aceste condiții de joc sunt asemănătoare cu cele pe care le vom întâlni sâmbăta viitoare la Balotești, și chiar la starea gazonului care nu este una tocmai bună”, a spus, pentru sportclubbacau.ro, Cristi Popovici.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Pentru SC Bacău au evoluat în prima repriză: Petrariu – Dumitriu, Ursu, Mihălăchioaie, Burcă, Drugă, Adăscăliței, Căinari, Vraciu, Rusu, A. Pavel, în timp ce în partea a II-a a jocului au intrat: Savu (Miron) – Neagu, Lozneanu, Luncanu, Țuțu, Strugariu, Sascău, Taban, Curiliuc, V. Pavel, Pungă.


Rezultatele înregistrate de SC Bacău în meciurile amicale:

Rapid CFR Suceava – SC Bacău 1-0 (1-0)
CF Brăila – SC Bacău 0-3 (0-1) / Curiliuc, Hurdubei, A. Pavel
Petrotub Roman – SC Bacău 0-5 (0-1) / Bg. Rus, Hurdubei, A. Pavel, V. Pavel (2)
Atletico Vaslui – SC Bacău 0-8 (0-5) / Bg. Rusu (2), Hurdubei (2), Căinari, C. Neagu (3)
Știința Miroslava – SC Bacău 1-6 (1-4) / Bg. Rusu (3), Dumitriu, Strugariu, Pungă


Sâmbătă, 28 februarie, SC Bacău se va deplasa la Balotești, pentru meciul ce va conta pentru etapa a 17-a din Seria I a Ligii 2.F

Foto: SC Bacău

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 14:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă