Cuedan: „Nu ne-am atins scopul. Îmi pare rău că nu am tratat mai responsabil fazele fixe”

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 16:07 Campionat
Cuedan:

Șoimii Pâncota rămâne cu o singură victorie în primele 12 runde din liga secundă și după confruntarea cu Metalul Reșița. Totuși, elevii lui Dan Cuedan au ținut piept fără probleme formației aflate pe locul secund în clasament și cu puțină șansă puteau să termine învingători confruntarea.

„Mă bucur că Daniel Oprița a sintetizat adevărul despre această partidă, vreau doar să îl corectez puțin. Posesia a fost împărțită în mod egal, am avut situații mai multe de a înscrie, nu le pot numi ocazii însă. Am știut că întâlnim o echipă cu jucători combinativi, care pot să facă diferența oricând, ca Buhăescu, Voinea și alții cu state vechi ca marcatori în Liga a 2-a. Până la urmă nu ne-am atins scopul, am vrut să câștigăm acest meci, la fel cum ne dorim să o facem în fiecare partidă. Îmi pare rău că nu am tratat mai responsabil fazele fixe, că nu am marcat, dar ăsta este fotbalul, rezultatul este perfect echitabil. Trebuie să ne mulțumim cu acest  punct, am întâlnit o echipă ce marca foarte mult, cu un joc ofensiv bun”, a declarat Dan Cuedan la finalul confruntării cu bănățenii.

Antrenorul „șoimilor” nu și-a putut ascunde satisfacția pentru rezultatele obținute de echipele aflate sub Pîncota în clasament, FC Bihor și FC Caransebeș: „Îmi place să cred că putem lupta în continuare pentru a ne îndeplini obiectivul, ținând cont și de celelalte rezultate. În ce a mai rămas din acest mini retur vrem să facem cât mai multe puncte. Oricine vine la Pâncota vreau să câștig, indiferent cine e, am vrut să câștig cu Poli și Câmpina. Nu vreau să vorbesc de ce nu am câștigat atunci, pentru că mi-aș lua amendă. Avem o serie puternică, puteam bate Metalul cu puțin noroc, oricine poate bate pe oricine. Dacă aveam puțin noroc la meciul de astăzi puteam câștiga, dar nu ne luăm merite care nu sunt ale noastre”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 16 Nov. 2014, 16:07 Campionat
Pe aceeași temă