Fostul atacant al Chimiei, Marin Nicolae, este dezamăgit de parcursul CSM-ului: „Echipa e îngenuncheată, rezultatele sunt dezastruoase”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 13:19 Seria 2
Fostul atacant al Chimiei, Marin Nicolae, este dezamăgit de parcursul CSM-ului:**

După semnalul de alarmă tras de Ion Crăciunescu, fostul atacant al Chimiei Râmnicu Vâlcea, Marin Nicolae, nu își explică turul dezastruos al CSM-ului condus de Lincar și Nofitovici. Echipa olteană a încheiat turul pe ultimul loc ce asigură prezența în play-off, locul 6, și este la 12 puncte în spatele liderului ACS Poli Timișoara.

Fost conducător în Liga 2 și Liga 3 la Rarora Râmnicu Vâlcea, fostul atacant al Chimiei este unul dintre puținii spectatori rămași fideli Zăvoiului. „Nu îmi explic, echipa nu poate lega două meciuri bune la rând, nu cred că insolvența a afectat-o, era cel mai bun pas pe care îl putea face clubul, jucătorii sunt la zi cu banii, dar nu pot să iasă din pasa asta. Nu joacă absolut nimic de când a început campionatul, e îngenuncheată, rezultatele sunt dezastruoase. Echipa e ruptă în două, e debandadă totală și ce doare cel mai mult e că nu are atitudine. Cred că antrenorii au scăpat echipa din mână, trebuie să își revizuiască atitudinea, să se gândească dacă pot scoate echipa din situația asta, dacă nu, atunci, să ridice mâna și să plece, ar fi un gest de onoare. Actualul sezon este compromis, dar, dacă continuă așa, CSM ajunge în play-out. Nu acesta este spiritul Vâlcii. Este mare păcat pentru că în conducere sunt oameni deosebiți, care fac eforturi mari să susțină financiar clubul. Oamenii îl înjurau pe Rufă, dar echipa juca. Acum, toate echipele văd că Vâlcea e ruptă în două și vin să câștige. Din păcate, nu mai vine nici publicul la stadion, spectatorii sunt din ce în ce mai puțini” a declarat fostul șef al Rarorei.

Marin Nicolae crede că transferuri din vară au fost un fiasco total. „Cred că antrenorii au avut mână liberă, dar jucătorii care au fost aduși, nu au adus niciun plus. Au fost aduși mulți jucători în vârstă, storși. Cea mai mare problemă a fost campania de achiziții, nu au confirmat cei care au fost aduși”.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 13:19 Seria 2
Pe aceeași temă